(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/grolsch-summer-sounds-rico-latino-xl/detail.aspx?id=1724510&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, do 25 jul, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Salsa-avond bij Grolsch Summer Sounds</div><div class='description'>Heerlijk salsadansen op zwoele klanken, dat kan op de Oude Markt in Enschede met Rico Latino.</div></a> <a href='/muziek/zonnestraal-festival/detail.aspx?id=1481510&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Haaksbergen, zo 28 jul, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Zonnestraal Festival</div><div class='description'>Zin in een dansfeestje? Kom dan naar het Zonnestraal Festival in Haaksbergen.</div></a>
De Deltawerken
(advertentie)

De Deltawerken

0,0 (0 beoordelingen)

Nederpop coverband van wereldklasse!
Op donderdag 17 januari 2019 treden de Deltawerken weer op in Café de Cactus in Hengelo. Altijd weer gezellig!

Cactus open: 20.00 uur. Aanvang 21.30 uur
Entree: gratis

Wie zijn de Deltawerken?
Sinds 1993 is de band "de Deltawerken" actief. Vier van de vijf bandleden uit die tijd maken nog steeds deel uit van de Deltawerken. Doel van de band was destijds vergeten juweeltjes uit de hoogtijdagen van de nederpop (de jaren tachtig) op het podium ten gehore te brengen. Nederpop was begin jaren negentig helemaal uit, en de Deltawerken wilde er voor zorgen dat deze liedjes hoe dan ook bewaard bleven.

Nu, in het tweede decennium van de 21e eeuw, is deze aanvankelijke opzet volledig achterhaald. Nederpop is springlevend en het repertoire van de Deltawerken komt zeer geregeld voorbij op radio en tv. Toch - of misschien wel juist daarom - blijft de band heel actief. Het grootste studentenfeest van Nederland, het Batavierenfeest, is sinds 1994 vaste klant van de band en de grootste tent van dit feest met een capaciteit van 2.500 bezoekers (en elke keer volle bak!) gaat ieder jaar weer op zijn kop. Verder treedt de Deltawerken op in binnen- en buitenland, in gelegenheden die variëren van kleine knusse kroegjes tot ambassades in verre oorden.

In de loop van de jaren speelde de band ook als voorprogramma van De Dijk, Toontje Lager, The Scene, de Kast, Doe Maar, Blof etc. etc. Heerlijk om te doen, en altijd succesvol.

Foto: pixabay.com / Christoph Schütz

website: bekijk de website

waar: Muziekcafe De Cactus, Hengelo Hele programma voor Muziekcafe De Cactus.

datum: 17 jan 2019

aanvang: 21:30 uur

prijs: Gratis

type: Poppodia

telefoon: 074-2426259074-2426259