(advertentie)
<a href='/muziek/overuit-verder-in-overijssel/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/overuit-verder-in-overijssel/detail.aspx?id=1581300&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/awkward-i/detail.aspx?id=1715605&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, do 31 mei, € 11,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Awkward i</div><div class='description'>De van oorsprong Groninger singer-songwriter AWKWARD i komt op donderdag 31 mei voor een optreden in Hedon.</div></a> <a href='/muziek/concert-teun-van-de-steeg/detail.aspx?id=1709460&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Denekamp, zo 3 jun, € 12,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Concert Teun van de Steeg</div><div class='description'>Op zondag 3 juni wordt er een concert gegeven door Teun van de Steeg in Kulturhus Denekamp.</div></a>
De Beer is Los
(advertentie)

De Beer is Los

10,0 (2 beoordelingen)

Zaterdag 22 april 2017 zal in Espelo de 2e editie van 'De Beer is Los' plaatsvinden met optredens van diverse artiesten waaronder  Roel van Velzen, Douwe Bob, Jacques Herb en Old Ni-js!

De Beer is Los staat garant voor een bruisend feest met voor ieder wat wils. Rock, Nederlandstalig, top 40, feest, dance en house. Op een gezellig feestterrein met een echte festivaluitstraling kan er genoten worden van het muziekaanbod onder het genot van een drankje en natuurlijk de uitgebreide catering, waarbij bezoekers volop keuze hebben. 

Een opvallende naam in de line-up van 2017 is Douwe Bob. Vorig jaar behaalde de 24 jarige singer-songwriter nog de elfde plek in de fi nale van het Eurovisiesongfestival in Stockholm. Het nummer Slow down zal waarschijnlijk dan ook niet ontbreken op de setlist in Espelo waar Douwe Bob met zijn complete band zal optreden.

Ook met Roel van Velzen komt er een artiest met een indrukwekkende staat van dienst naar het festival. Naast diverse hits als Baby get higher en When summer ends was VanVelzen ook jarenlang te zien als coach in het populaire tv-programma The voice of Holland. Samen met zijn band staat hij inmiddels garant voor vlammende liveshows. Zo’n artiest mag dan ook niet ontbreken bij De Beer is Los. 

André Hazes jr, bij de meeste ouderen bekend als Kleine Dreetje, is inmiddels aardig op weg net zo beroemd te worden als z’n vader. Van gillende meiden vooraan bij De Keunefeesten in Holten, tot aan een uitverkochte Heineken Music Hall, hij speelt overal in het land met groot succes. 

Artiesten die ook zullen optreden zijn volkszanger Jacques Herb, Frederik Puntdroad en Wimken van Diene met Old Ni-js, Classicrockband The Marshalls, Polonaise-koning Ronnie Ruysdael, DJ The Darkraver en lokale held Sander Scheperman. Met deze line-up heeft de organisatie wederom een programma neergezet met Nederlandstalige muziek, Rock, Pop en Dance dat zowel jong als oud zal aanspreken. 

Het festival start z’n eerste optreden dit jaar om 16.00 uur en zal duren tot 01.00 uur. 

Line UP:
• Douwe Bob
• Van Velzen
• The Darkraver
• Old Ni-JS
• Andre Hazes JR.
• Jacques Herb
• The Marshalls
• Ronnie Ruysdael

Tickets HIER verkrijgbaar.

website: bekijk de website

waar: Locatie De Beer is Los, Espelo Hele programma voor Locatie De Beer is Los.

datum: 22 apr 2017

aanvang: 16:00 uur

prijs: € 25,00 (Exclusief servicekosten)

type: Muziekfeesten