(advertentie)
De Alliantie
(advertentie)

De Alliantie

0,0 (0 beoordelingen)

De Alliantie stond afgelopen zaterdag voor de tweede maal in korte tijd op de speelplaats van 3FM. Tijdens het radioprogramma van DJ Frank van der Lende liet de Zwolse rapformatie weten hun debuutalbum op zaterdag 17 februari 2017 te presenteren in thuisbasis Hedon. Kaartverkoop is per direct gestart via hedon-zwolle.nl en de Plato in Zwolle. 

Hedon is geen onbekend terrein voor de rappers. Zo deden ze er al supportshows voor Typhoon en Talib Kweli, en wisten ze een uitpuilende Grote Zaal al volop mee te krijgen als support voor Kraantje Pappie tijdens de Bruisweken. Een ongebruikelijke hoeveelheid ervaring voor een act die haar debuutalbum nog moet presenteren.

Sinds de release van de EP Voor De Kids in 2014 hebben de mannen inmiddels al ruim 200 shows op hun naam staan en de nodige clips uitgebracht. “De afgelopen maanden hebben we ons vol op het schrijven en opnemen van nieuwe tracks gestort. Het voelt daarom des te lekkerder om nu het hoge woord van de album release er uit te hebben”, aldus Léon, Athomus en beatmaker Sjowert. De Alliantie beschrijft hun debuutplaat Mooi Toch als een cocktail van funk en elektronische muziek, waarin humor en zelfspot de boventoon voeren.

Foto: Facbook pagina Hedon

website: bekijk de website

waar: Poppodium Hedon Zwolle, Zwolle Hele programma voor Poppodium Hedon Zwolle.

datum: 17 feb 2018

aanvang: 20:30 uur

prijs: € 6,50 (p.p.)

type: Poppodia

telefoon: 038-4527229038-4527229