(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/kerstkorenfestival-almelo/detail.aspx?id=1772087&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Almelo, za 21 dec</div><div class='nivo-caption-inner'>Kerstkorenfestival Almelo</div><div class='description'>Volop kerstsfeer in de binnenstad met optredens van maar liefst 12 koren uit de regio.</div></a> <a href='/muziek/koffieconcert-waanders-in-de-broeren/detail.aspx?id=1870825&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, ma 9 dec, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Koffieconcert Waanders In de Broeren</div><div class='description'>Last van een winterdip? Zodra je Mozarts vrolijke ‘Eine kleine Nachtmusik’ hoort, verdwijnt deze als sneeuw voor de zon.</div></a>
Davina Michelle UITVERKOCHT
(advertentie)

Davina Michelle UITVERKOCHT

0,0 (0 beoordelingen)

Awards voor 'Meest succesvolle zangeres ooit in de Top 40,' 'Hoogste nieuwe binnenkomer in de Top 2000,' 'Talent van het Jaar,' 'Hit van het Jaar,' en 'Muziekmoment van het Jaar' met als bekroning een Edison Award voor 'Beste Nieuwkomer.'

2018 is onmiskenbaar het jaar van Davina Michelle. Je zou door het monstersucces van Duurt Te Lang bijna vergeten dat ze in 2016, na haar deelname aan Idols en de start van haar samenwerking met 'Sub Base Music Group' al internationaal gelauwerd wordt door niemand minder dan P!ink die op haar uitvoering van What About Us reageert met ?'Now I know how it's supposed to sound, this is better than I will ever sound.?

Er volgt een korte tour door Amerika en dus de deelname aan 'Beste Zangers' die haar in Nederland vol in de schijnwerpers plaatst en als kers op de tart verzorgt ze het voorprogramma van P!nk op het Malieveld in Den Haag. Davina Michelle en haar team richten zich in 2019 op het uitbrengen van eigen muziek, met als eerste wapenfeit de uitstekende single 'Skyward'.

Op vrijdag 29 november 2019 is ze te zien in Hengelo. De hits die ze al heeft ontbreken niet maar reken er maar op dat er nog een aantal dikke singles bijkomen voor november!

Hyperleap

website: bekijk de website

waar: Metropool - Jupiler Stage, Hengelo Hele programma voor Metropool - Jupiler Stage.

datum: 29 nov 2019

aanvang: 19:30 uur

type: Poppodia, Concerten


speeldata