(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/kenny-b-kenny-b/detail.aspx?id=1864774&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, vr 25 okt, € 21,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Kenny B. - Kenny B</div><div class='description'>Kenny B was met ruim tien nummer 1-hits al een begrip in Suriname. Hij zingt al vanaf zijn achtste, in het Engels, Aucaans, Sranantongo en inmiddels ook in het Nederland </div></a> <a href='/muziek/indian-askin/detail.aspx?id=1864801&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, za 26 okt, € 16,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Indian Askin</div><div class='description'>Debuut ‘Sea of Ethanol’ leverde de Indian Askin veel op. Heel erg veel. De gewonnen Edison Award is omgesmolten en blinkt tegenwoordig om de ringvingers van de vier rockers.</div></a>
Cupid's Valley
(advertentie)

Cupid's Valley

0,0 (0 beoordelingen)

Op 14 februari is het valentijnsdag. Aspen Valley organiseert daarom Cupid's Valley. Een avond waarbij je helemaal los gaat en ook misschien jouw wederhelft vindt. 

Tijdens Cupid's Valley kan je feesten met je perfecte wederhelft! Kies een bandje en wordt gekoppeld aan de geluksvogel die het bandje heeft met hetzelfde nummer!

foto: Aspen Valley

website: bekijk de website

waar: Aspen Valley Enschede, Enschede Hele programma voor Aspen Valley Enschede.

datum: 14 feb 2019

aanvang: 21:00 uur

prijs: Gratis

type: Discotheken