(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/kerstkorenfestival-almelo/detail.aspx?id=1772087&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Almelo, za 21 dec</div><div class='nivo-caption-inner'>Kerstkorenfestival Almelo</div><div class='description'>Volop kerstsfeer in de binnenstad met optredens van maar liefst 12 koren uit de regio.</div></a> <a href='/muziek/dis-met-zandloper/detail.aspx?id=1893666&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Almelo, zo 15 dec, € 5,00</div><div class='nivo-caption-inner'>DIS met 'Zandloper'</div><div class='description'>Een unieke samensmelting in hun programma “Zandloper”, verwijzend naar het onverbiddelijk voorbijgaan van de tijd, waarvan de ogenschijnlijke thema's liefde, verlies en dood slechts de symptomen zijn. </div></a>
Cottonville Bigband
(advertentie)

Cottonville Bigband

0,0 (0 beoordelingen)

Datum                      donderdag 20 juni 2019
Artiest                      Duo Fantastique met Harmen Lucas en Gerard van Kempen
Start                        20.00 tot 21.00 uur
Toegangsprijs           Gratis
Discipline                 Klassieke muziek

Cottonville Bigband op herhaling bok Muziek onder de Trap|
Het wordt op donderdag 20 juni a.s. een aangenaam weerzien tussen de Cottonville Bigband en Muziek onder de Trap. Ze speelden al eerder voor een volle zaal tijdens deze concertreeks, reden voor de organisatoren van Muziek onder de Trap om hier een vervolg aan te geven. Daarmee sluit de Cottonville Bigband het klassieke muziekseizoen voor Muziek onder de Trap af.

Tien jaar ervaring
Het is inmiddels alweer 10 jaar geleden dat de Cottonville Bigband als 19-koppige band uit Nijverdal het levenslicht zag. Als uitgangspunt werd de bezetting van de bigbands uit de jaren ’30  – ‘50 van de vorige eeuw genomen. Dat betekent  zes saxen, vier trombones, vier trompetten en een ritmesectie. Deze motor van de band bestaat uit piano, gitaar, basgitaar en drums. De band heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan tijdens concerten en heeft inmiddels de slag goed te pakken.

Boegbeeld Charlotte Kleinlugtenbelt
Het boegbeeld van de band is zonder twijfel zangeres Charlotte Kleinlugtenbeld. Zij schakelt moeiteloos van swing naar pop en van ballads naar het vlotte repertoire. U kunt bij Muziek onder de Trap weer  getuige zijn van de veelzijdigheid van de band met haar veelzijdig muziek en net als twee jaar geleden hopen we op een ‘volle bak’.

Op zoek naar een nieuwe dirigent
Nadat muzikaal leider Rini Swinkels (52) vorig jaar plotseling kwam te overlijden is de band nog steeds naarstig op zoek naar een nieuwe dirigent. Tot die tijd weten de muzikanten zich prima zelf te redden.

Gratis binnenlopen
De concerten van Muziek onder de Trap zijn altijd gratis, maar een vrijwillige bijdrage in de vioolkist, die aan het eind van de voorstelling klaar staat, wordt altijd op prijs gesteld. Met deze vrijwillige bijdrage is het mogelijk om deze concerten te organiseren. 

 

website: bekijk de website

waar: ZINiN Theater, Nijverdal Hele programma voor ZINiN Theater.

datum: 20 jun 2019

aanvang: 20:00 uur

einde: 21:00 uur

prijs: Gratis

type: Concerten

telefoon: 0548-6124940548-612494