(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/overuit-verder-in-overijssel/detail.aspx?id=1581300&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/turn-up/detail.aspx?id=1746106&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, vr 19 okt, € 7,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Turn-UP</div><div class='description'>De nieuwste editie van TURN-UP wordt weer een geweldig feest. Kom je ook?</div></a> <a href='/muziek/singlefeestje/detail.aspx?id=1595512&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, za 20 okt, € 12,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Singlefeestje</div><div class='description'>De DJ's komen met bakken vol met cd's en jij kan jouw cd eruit pakken om te laten draaien.</div></a>
Comedy Night
(advertentie)

Comedy Night

0,0 (0 beoordelingen)

Wil jij je lachspieren  trainen, stresshormonen laten verdwijnen en een dosis  gelukshormonen kweken. Kom dan donderdag 7 juni 2018 naar de Comedynight in Hedon in Zwolle.

Voor het krijgen van deze dosis gelukshormonen hoef je alleen maar te zitten. De comedians doen de rest. Je ziet maar liefst 3 comedians die elk 20 minuten optreden. De presentatie van de avond ligt in de handen van de MC. De absurde en maffe verhalen van de comedians zorgen dat je begint te ontspannen  en te lachen. Waarmee  je automatisch je  hersenpan insmeert met  verse  endorfine. Aan het eind van de avond sta je weer buiten  met een lekker  fit en fris gevoel.

Silvester Zwanenveld
De Headliner van vanavond is niemand minder dan Silvester Zwaneveld. Nog steeds bekend van het succesvolle duo Arie & Silvester. De laatste jaren staat Silvester solo op de planken. Dit met groot succes zo zijn al zijn programma`s uitgezonden door de VARA. Silvester heeft hilarische observaties en is volstrekt onvoorspelbaar. Momenteel speelt hij zijn programma: Een kleine geschiedenis van bijna alles.

Ronald Smink
Ronald Smink is een Fries woonachtig in Groningen, zijn comedy is volledig out of the box. In combinatie met een lenig lijf en elastieken gezicht komt dat neer op een comedian die je niet snel zal vergeten. Wanneer je meegaat in de absurditeit van deze Fries kom je terecht in een achtbaan waar geen einde aan lijkt te komen. Ronald heeft het Groninger Studenten Cabaret Festival gewonnen, op Lowlands gespeeld en met avondvullende cabaretprogramma’s door Nederland getoerd.

Vincent Geers
Vincent Geers speelt al meer dan 20 jaar als stand up comedian in binnen en buitenland. Hij is een van de vaste spelers van het Comedy cafe Amsterdam en won in 2007 de jury en de publieksprijs van het Cameretten festival in Rotterdam. Naast dat hij zelf speelt is hij ook regisseur en schrijver voor TV en theater. Zo schreef hij het afgelopen jaar teksten voor o.a. Dino ( RTL5), Het correspondent Dinner met Mark Rutte, Celebrity stand up ( Comedy central), Televizierringgala (Npo1) en the roast of Gordon, Giel Beelen ( Comedy central).

Adam Fields
Adam behoort al jaren tot de sterke, gevestigde orde van Nederlandse stand-up circuit. Adam behoort tot een van de vaste comedians van het comedy cafe in Amsterdam. Zijn materiaal is zeer divers, van politiek tot de grootste flauwekul. De geboren Londenaar is een internationale comedian, hij speelt door heel Europa en is geregeld te zien in comedyclubs in Singapore, Zuid-Afrika en Indonesië.

foto: Hedon-zwolle.nl

website: bekijk de website

waar: Poppodium Hedon Zwolle, Zwolle Hele programma voor Poppodium Hedon Zwolle.

datum: 07 jun 2018

aanvang: 20:30 uur

prijs: € 12,00 (p.p.)

type: Poppodia

telefoon: 038-4527229038-4527229


reserveer