(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/twents-capella-ensemble-adventconcert/detail.aspx?id=1889931&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Bad Bentheim, zo 8 dec, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Adventsconcert in Klooster Bardel</div><div class='description'>Het Twents Capella Ensemble geeft een Adventconcert in het Bardel Klooster in Bad Bentheim.</div></a> <a href='/muziek/koffieconcert-waanders-in-de-broeren/detail.aspx?id=1870825&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, ma 9 dec, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Koffieconcert Waanders In de Broeren</div><div class='description'>Last van een winterdip? Zodra je Mozarts vrolijke ‘Eine kleine Nachtmusik’ hoort, verdwijnt deze als sneeuw voor de zon.</div></a>
CLASSSH
(advertentie)

CLASSSH

0,0 (0 beoordelingen)

Vrijdag 11 oktober 2019 komt Classsh naar Metropool.

Aan artistieke kwaliteit wordt nooit getornd, aan ouderwetse muziekmores volop. Neem je drankje mee de zaal in en laat je aan de betoverende klanken van het orkest in een ongedwongen setting.

De dj zet de toon met lekkere tunes, de host introduceert je in de wereld van het orkest en de muziek. Voor wie wél houdt van muziek, maar niet van knellende regels verzorgt CLASSSH een onvergetelijke avond met het orkest in z’n meest pure vorm. Geen etiquette, wel intimiteit, adventure seats en misschien wel een snufje experiment.

Deze editie nemen we een voorschot op de winter met het laatste deel uit Vivaldi’s De Vier Jaargetijden en raak je overspoeld door romantiek met Tsjaikovski’s Romeo en Julia.

foto: Hyperleap

Hyperleap

website: bekijk de website

waar: Muziekcentrum De Wilmersberg Zaal, Enschede Hele programma voor Muziekcentrum De Wilmersberg Zaal.

datum: 11 okt 2019

aanvang: 21:00 uur

prijs: € 16,25 (p.p.)

extra prijsinformatie: €16,25 (vvk)

type: Poppodia


speeldata

reserveer