(advertentie)
Clannad - Farewell tour
(advertentie)

Clannad - Farewell tour

0,0 (0 beoordelingen)

Op maandag 20 april 2020 geeft de wereldberoemde Ierse band Clannad in het kader van hun afscheidstour een optreden in theater De Spiegel. De titel van deze tour: ‘In A Lifetime’ is een referentie aan de hit die Clannad had met Bono van U2 en de laatste keer dat het publiek kan genieten van deze band. Het optreden is een samenwerking tussen Hedon en Zwolse Theaters. De kaartverkoop voor het optreden in Zwolle is van start gegaan via www.hedon-zwolle.nl

Locatie                                  : De Spiegel, Zwolle
Wanneer                              : Maandag 20 april             
Open                                     : 19:30 uur
Aanvang                               : 20:00 uur
Entree                                   : €43,25

In 2020 neemt de wereldberoemde band afscheid van zijn fans met een internationale farewell tour. Grote songs als de film-soundtrack Harry’s Game en I Will Find You, staan in ieders geheugen gegrift. Het repertoire van Clannad heeft een onnavolgbare kracht en veelzijdigheid. Elementen van folk, folk rock, traditionele Ierse ballades en new age komen samen in een unieke blend. Een sound die je meesleept in de woestheid en melancholie van het landschap van Donegal, waar Clannad zijn roots heeft.

Na het overlijden van oprichter Padraig Duggan in 2016 heeft het overgebleven oorspronkelijke ‘founding quartet’ Moya, Ciaran en Pol Brennan en Noel Duggan versterking gekregen van Aisling en Paul, dochter en zoon van Moya Brennan. Clannad maakt muziek met tijdloze power en schoonheid, blijkend uit de nog immer mateloze populariteit die Clannad geniet in het jaar waarin de band zijn vijftigste verjaardag viert.

Foto:mail/organisatie

website: bekijk de website

waar: Theater De Spiegel, Zwolle Hele programma voor Theater De Spiegel.

datum: 20 apr 2020

aanvang: 20:00 uur

prijs: € 43,25

type: Concerten

telefoon: 0900-14350900-1435

bekijk ook: zwolsetheaters.nl/


reserveer