(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/kenny-b-kenny-b/detail.aspx?id=1864774&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, vr 25 okt, € 21,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Kenny B. - Kenny B</div><div class='description'>Kenny B was met ruim tien nummer 1-hits al een begrip in Suriname. Hij zingt al vanaf zijn achtste, in het Engels, Aucaans, Sranantongo en inmiddels ook in het Nederland </div></a> <a href='/muziek/indian-askin/detail.aspx?id=1864801&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, za 26 okt, € 16,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Indian Askin</div><div class='description'>Debuut ‘Sea of Ethanol’ leverde de Indian Askin veel op. Heel erg veel. De gewonnen Edison Award is omgesmolten en blinkt tegenwoordig om de ringvingers van de vier rockers.</div></a>
China Crisis
(advertentie)

China Crisis

0,0 (0 beoordelingen)

Op donderdag 14 februari 2019, komt China Crisis optreden in Metropool Hengelo.

Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:30
Muziekcafé open: 17:00

Flaunt The Imperfection
Pronken met imperfectie. Het is een beetje een vreemde albumtitel voor een band die juist bekend staat om hun zeer verzorgde popliedjes. Want die maakt China Crisis nou net en vooral op hun derde album met die titel. Deze avond ga je alles van het album horen, want China Crisis komt terug naar Hengelo om de plaat in zijn geheel te spelen. Dan komt dit prachtige nummer zeker voorbij!


En de andere hits?
Die hoor je uiteraard ook. China Crisis scoorde er nogal wat in de jaren '80, maar is ook daarna albums blijven maken. In geheel eigen stijl moeten we daar aan toe voegen. China Crisis klinkt als geen enkele andere band en er is ook geen enkele band die klinkt als China Crisis. Vanavond dat mooie album dat destijds werd geproduceerd door niemand minder dan Walter Becker van Steely Dan en tracks als 'Wishful Thinking', 'Arizona Sky', 'Christian', 'Tragedy and Mystery', 'Working with Fire and Steel' en 'Hanna Hanna'.


foto:pixabay

website: bekijk de website

waar: Metropool, Hengelo Hele programma voor Metropool.

datum: 14 feb 2019

aanvang: 21:00 uur

prijs: € 26,00 (vvk)

extra prijsinformatie: Avondkassa €28,-

type: Poppodia

telefoon: 074-2438000074-2438000


reserveer