(advertentie)
<a href='/muziek/overuit-stopt/detail.aspx?id=1891965&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT stopt!</div><div class='description'></div></a>
Bruisweek: Joost / Merol
(advertentie)

Bruisweek: Joost / Merol

0,0 (0 beoordelingen)

Maandag 26 augustus 2019 is het zo ver, Joost en Merol treden op in Hedon!

Joost

Een vreemde vogel maar wel flyer dan een meeuw, deze Scandinavian Boy. Joost gebruikte de afgelopen jaren YouTube als een platform om zijn creativiteit te uiten en bouwde als EenhoornJoost een grote fanbase op. In muziek heeft hij een nieuwe uitdaging gevonden, zijn excentrieke kijk op de wereld verpakt hij in heerlijk vreemde bangers die massaal worden opgepikt en gestreamd. Tijdens de HBO Bruisweek 2018 liet Joost het Grote Kerkplein en het Zwolse publiek al turn-up gaan en werd er een band gesmeed tussen de rapper en Zwolle, of zoals de rapper destijds zelf al zei: ' Zwolle ik zou iedereen van jullie willen adopteren'

Merol
Merol ging het voorbije jaar van nul naar honderd. Dat bleek uit haar 3 uitverkochte Paradiso shows. De zangeres maakt catchy Nederlandstalige popmuziek, gekenmerkt door cheeky teksten en jaren ’80 synths. De roodharige femme fatale is charmant, ondeugend en een tikkeltje ordinair, maar met een gezonde dosis zelfspot weet ze ieders hart te veroveren. Precies een jaar geleden bracht ze haar eerste single ‘Ik Wil Een Kind Van Jou’ uit, daarna volgde de hits ‘Lekker Met De Meiden’ en ‘Kerst Met De Fam’. ‘Lekker Met De Meiden’ eindigde in meerdere eindejaarslijstjes.

Let op:

Dit optreden maakt onderdeel uit van de HBO BRUISWEEK (deelnemers hebben gratis toegang!), de introductieperiode voor studerend Zwolle!

Ook als je niet begint met een studie in Zwolle en je dit feestje niet wilt missen bieden we een beperkt aantal reguliere tickets aan. En wel tegen een bespottelijk scherp tarief van € 5,00! 

Leeftijd: 16+

foto: Christein van Hoffen

website: bekijk de website

waar: Poppodium Hedon Zwolle, Zwolle Hele programma voor Poppodium Hedon Zwolle.

datum: 26 aug 2019

aanvang: 21:30 uur

prijs: € 5,00 (p.p.)

extra prijsinformatie: HBO Bruisweek deelnemers hebben gratis toegang.

type: Poppodia

telefoon: 038-4527229038-4527229