(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/het-orkest-van-de-koninklijke-luchtmacht-kerstconcert/detail.aspx?id=1768548&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, vr 14 dec, € 5,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht - Kerstconcert</div><div class='description'>Geniet van een kerstshow van topmusici die bekende nummers spelen in een spectaculaire decor van licht en beelden.</div></a> <a href='/muziek/the-marshalls/detail.aspx?id=1776384&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Haaksbergen, za 15 dec, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>The Marshalls</div><div class='description'>Kom naar het optreden van The Marshalls die nummers van o.a. Metallica en ZZ Top.</div></a>
Booster Festival
(advertentie)

Booster Festival

0,0 (0 beoordelingen)

Het is al weer tijd voor de vijfde editie van Booster! Het showcasefestival van Twente dat net als voorgaande jaren weer plaats vindt in Enschede. Op verschillende locaties in de binnenstad kan je weer gratis genieten van een groot aantal talenten in de meest uiteenlopende stijlen. Maar liefst 29 acts krijg je deze avond voor je kiezen en als je zin hebt om eens iets nieuws te ontdekken dan is dit je kans! Om de keuzes wat te vergemakkelijken vind je hier meer informatie over alle deelnemende artiesten.

Voorafgaand aan het showcasefestival in de avond bruist Enschede overdag ook al van de bedrijvigheid want dan is de Muzikantendag met veel aanwezige professionals uit verschillende hoeken van de muziekindustrie. Denk bijvoorbeeld aan Universal & BMG (labels), The Missing Sync (publisher), Agents After All (boeker) en de Popronde. Door hen kun je je demo’s laten checken en daarnaast zullen er een aantal panels plaatsvinden waar je veel (geheime) tips en tricks kan leren en naar interessante gesprekken kan luisteren die je verder kunnen helpen in de harde muziekwereld.

Een mooie dag dus voor iedereen die iets met muziek heeft!

 


Aanvang: 19:30 uur Zaal open: 19:00 uur

waar: Centrum Enschede, Enschede Hele programma voor Centrum Enschede.

datum: 07 apr 2018

aanvang: 21:30 uur

prijs: Gratis

extra prijsinformatie: normaal: 0.00

type: Poppodia