(advertentie)
<a href='/muziek/overuit-stopt/detail.aspx?id=1891965&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT stopt!</div><div class='description'></div></a>
Bökkers
(advertentie)

Bökkers

0,0 (0 beoordelingen)

Bökkers is zonder twijfel de hardst werkende band in de ingedutte vaderlandse showbussiness, ze komen op vrijdag 29 november 2019 naar Hedon . Al jaren toert de Sallandse rockband langs de meest van god verlaten, waaierige uithoeken van ons land om daar een ongekend dampend feest te vieren met originele rock-krakers als Annie uut de Bochte, Baat Het Niet Dan Schaadt Het Niet, Jezus en Iederene Hef een Reden. Met hun succesvolle eigen festival Koele Koele, honderden trouwe volgers in caravans, een vaste notering in de Top2000, shows in Paradiso, op de Zwarte Cross, Down the Rabbit Hole en vele andere festivals, discotheken en feesttenten is Bökkers niet meer weg te denken.

Dit jaar voegen de heren alweer hun 6e studioalbum toe aan hun repertoire. Opgenomen aan de voet van de Luttenberg klinkt Leaven in de Brouweri-je lekker landelijk. De single Duutse Grens heeft de weg naar het publiek al gevonden, de rest van de nieuwe nummers volgen heel snel. 

website: bekijk de website

waar: Poppodium Hedon Zwolle, Zwolle Hele programma voor Poppodium Hedon Zwolle.

datum: 29 nov 2019

aanvang: 20:15 uur

prijs: € 19,00 (p.p.)

type: Poppodia

telefoon: 038-4527229038-4527229