(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/kenny-b-kenny-b/detail.aspx?id=1864774&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, vr 25 okt, € 21,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Kenny B. - Kenny B</div><div class='description'>Kenny B was met ruim tien nummer 1-hits al een begrip in Suriname. Hij zingt al vanaf zijn achtste, in het Engels, Aucaans, Sranantongo en inmiddels ook in het Nederland </div></a> <a href='/muziek/indian-askin/detail.aspx?id=1864801&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, za 26 okt, € 16,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Indian Askin</div><div class='description'>Debuut ‘Sea of Ethanol’ leverde de Indian Askin veel op. Heel erg veel. De gewonnen Edison Award is omgesmolten en blinkt tegenwoordig om de ringvingers van de vier rockers.</div></a>
Boh Foi Toch
(advertentie)

Boh Foi Toch

0,0 (0 beoordelingen)

Op vrijdag 4 oktober 2019 zal de dialectband BOH FOI TOCH vanaf 20.30 uur opnieuw een optreden gaan verzorgen in Vasse bij Zaal Bolscher.

Het optreden stond in maart gepland maar is door omstandigheden toen niet door gegaan. 

Mensen die destijds,in maart, kaarten hadden gereserveerd graag contact opnemen met Eetcafe Bolscher tel. 0541 680215

Boh Foi Toch
Boh Foi Toch ontstond als gelegenheidsband. Oud-Normaalleden Jan Manschot en Ferdi Joly, bassist Willem te Molder en trekharmonikaspeler/ liedjeszanger Hans Keuper vonden elkaar voor een optreden tijdens het Achterhoek Gala op Nieuwjaarsdag, 1990 in Hengelo (Gld).

Hun mengsel van zydeco en rock sloeg meteen aan, de Boh Foi Toch-Rap was een groot succes. Besloten werd door te gaan. Het repertoire werd uitgebreid en polka's, walsen, maar ook ballads vonden er hun plaats, net als Folk deuntjes en Tex-Mex. De teksten bleven steeds in het achterhoeks! 

Boh Foi Toch speelt voor jong en oud en maakt voor en met iedereen feest.

De band speelt dampende en stampende feestmuziek, afgewisseld  met inhaakwalsen, melancholische nummers, up tempo rock en countryachtig werk. Beernd van Kuperij, Meisje v/d modesjo, en natuurlijk de Landbouwwerktuigvereniging zullen deze avond te horen zijn.

Het publiek verzorgt veelal de refreinen, die uit volle borst en volle dorst worden meegezongen. Kemper knettert, Mali shuffelt, Te Molder dreunt en Keuper trekt en douwt zich te barsten! De geheel eigen manier van presenteren van Hans Keuper en de onverwacht goede muzikale symbiose van deze vier Achterhoekers zorgen ervoor, dat elk optreden van Boh Foi Toch, dus ook in Vasse,  tot een zeer speciale gebeurtenis verwordt, die je niet snel vergeet! 

Boh Foi Toch betekent: tjongejonge, het is me wat. En dat ís ‘t ook! 

Daarom ook waren zij gelijk bereid om in Vasse in het cafe woar muziek inzit weer een bonte avond te maken.

Praktische informatie
De zaal is open vanaf 20.30 uur. De kaartverkoop is al in volle gang, deze kosten € 20,- en zijn te bestellen en op te halen bie Café Bolscher Vasse tel.no. 0541 680215.

Foto: Café Bolscher/ mail

website: bekijk de website

waar: Café Restaurant Bolscher, Vasse Hele programma voor Café Restaurant Bolscher.

datum: 04 okt 2019

aanvang: 20:30 uur

prijs: € 20,00 (p.p)

extra prijsinformatie: Kaarten zijn te bestellen via 0541 680215.

type: Muziekfeesten

telefoon: 0541-6802150541-680215