(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/kenny-b-kenny-b/detail.aspx?id=1864774&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, vr 25 okt, € 21,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Kenny B. - Kenny B</div><div class='description'>Kenny B was met ruim tien nummer 1-hits al een begrip in Suriname. Hij zingt al vanaf zijn achtste, in het Engels, Aucaans, Sranantongo en inmiddels ook in het Nederland </div></a> <a href='/muziek/indian-askin/detail.aspx?id=1864801&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, za 26 okt, € 16,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Indian Askin</div><div class='description'>Debuut ‘Sea of Ethanol’ leverde de Indian Askin veel op. Heel erg veel. De gewonnen Edison Award is omgesmolten en blinkt tegenwoordig om de ringvingers van de vier rockers.</div></a>
Blues Night Hengelo
(advertentie)

Blues Night Hengelo

0,0 (0 beoordelingen)

Het jaarlijks terugkerende bluesfestival in de binnenstad van Hengelo op vrijdag 11 oktober 2019. Met een speciale blues hoofdact, Sean Webster & The King’s Rhythm Crew, die om 20:00 uur het festival inluidt bij Schouwburg Hengelo. Daarna zullen er vanaf  21:00 uur in centrum bij verschillende horecagelegenheden de rauwe klanken met stuwende ritmes van de blues te horen zijn.

Blues is iets wat je moet voelen, laat je meeslepen door de muziek. Van de Mississippi Delta naar Chicago. Van de vette sound uit Texas naar de zwoele ritmes van New Orleans. Voel de blues in Hengelo.

Tickets
Verkrijgbaar aan de deuren van deelnemende horecazaken of in voorverkoop bij dezelfde horecazaken en platenzaak Popeye.

Vergeet je dansschoenen niet!

Foto: Hyperleap

Hyperleap

website: bekijk de website

waar: Centrum Hengelo, Hengelo Hele programma voor Centrum Hengelo.

datum: 11 okt 2019

aanvang: 20:00 uur

prijs: € 12,50 (aan de deur)

extra prijsinformatie: €10 voorverkoop

type: Concerten


speeldata