(advertentie)
<a href='/muziek/overuit-verder-in-overijssel/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/overuit-verder-in-overijssel/detail.aspx?id=1581300&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/awkward-i/detail.aspx?id=1715605&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, do 31 mei, € 11,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Awkward i</div><div class='description'>De van oorsprong Groninger singer-songwriter AWKWARD i komt op donderdag 31 mei voor een optreden in Hedon.</div></a> <a href='/muziek/concert-teun-van-de-steeg/detail.aspx?id=1709460&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Denekamp, zo 3 jun, € 12,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Concert Teun van de Steeg</div><div class='description'>Op zondag 3 juni wordt er een concert gegeven door Teun van de Steeg in Kulturhus Denekamp.</div></a>
Bear In Mind + Ziggy Splynt + Midnight Motel
(advertentie)

Bear In Mind + Ziggy Splynt + Midnight Motel

0,0 (0 beoordelingen)

In de Lift

Bear in Mind.

Bear in Mind is een Hard-Rock band die gevormd is in 2013 in Twente.
Ze houden zich nooit in met hun epische, luide en robuuste muziek. Met invloeden van Metallica, Arctic Monkeys en Foo Fighters krijgt BIM een combinatie van schreeuwende lead gitaar, funky baslijnen, bombastische drum en dynamische zang. Hun teksten vertellen verhalen over macht, verraad, wanhoop en de viering van het leven.

Vanuit hun eigen loods te Almelo hebben ze het voor elkaar gekregen om geheel zelfstandig de EP ‘Deviate’ uit te brengen in Maart 2016. De EP bevat vijf nummers, waaronder hun eerste single ‘Bemoan’. In september 2016 hebben zij hun tweede single uitgebracht genaamd ‘Trust’, en hun derde single ‘Ephemera Studio’ kwam uit in Januari 2017.
De band bestaat uit Mark Leunenberg op drum, Redwin Rolleman op lead gitaar, Tim Appelboom op basgitaar, Mathijs Schoolkate op rhythm gitaar en Justin de Mari met zang.

 

 

Midnight Motel staat garant voor een stevige bak vuige gitaarrock. Open houthakkersbloesjes, brutale koppen en rauwe gitaarsolo’s: “Midnight Motel is seks op gitaren”, aldus 3voor12. De band speelt rock zoals het bedoeld is, in-your-face, hard en melodieus. De energieke en dynamische liveshow heeft inmiddels een breed publiek weten te overtuigen dat het podium niet groot genoeg kan zijn voor deze rockband. In 2013 heeft de band de 7 track CD “Taste of Life” uitgebracht met een bijbehorende videoclip “Limit”.

 

 

Ziggy Splynt is een Alternative rockband. Gefascineerd door rauwheid, harmonie en energie heeft dit trio een eigen stijl ontwikkeld. Ze zorgen met de unieke stem van de frontman, boven op de donkere sound van de gitaren, voor een bombastisch geluid. Met zware riffs en melodieuze klanken zorgt Ziggy Splynt voor een intense show.

 


Aanvang: 21:00 uur Zaal open: 20:30 uur

waar: Metropool, Hengelo Hele programma voor Metropool.

datum: 24 mrt 2017

aanvang: 22:00 uur

prijs: € 6,00 (normaal)

extra prijsinformatie: normaal: 6.00

type: Poppodia

telefoon: 074-2438000074-2438000