(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/kerstkorenfestival-almelo/detail.aspx?id=1772087&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Almelo, za 21 dec</div><div class='nivo-caption-inner'>Kerstkorenfestival Almelo</div><div class='description'>Volop kerstsfeer in de binnenstad met optredens van maar liefst 12 koren uit de regio.</div></a> <a href='/muziek/dis-met-zandloper/detail.aspx?id=1893666&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Almelo, zo 15 dec, € 5,00</div><div class='nivo-caption-inner'>DIS met 'Zandloper'</div><div class='description'>Een unieke samensmelting in hun programma “Zandloper”, verwijzend naar het onverbiddelijk voorbijgaan van de tijd, waarvan de ogenschijnlijke thema's liefde, verlies en dood slechts de symptomen zijn. </div></a>
Backyard Sessions | Van Speijkkwartet & GEMS
(advertentie)

Backyard Sessions | Van Speijkkwartet & GEMS

0,0 (0 beoordelingen)

Zondag 18 augustus 2019 treden er verschillende concerten op bij Buitenplaats Houtmaat in Hengelo...

Van Speijkkwartet
Het unieke vijfpersoons gemengd mannenkwartet uit Groningen…. … is een ensemble dat er in slaagt om, in combinatie met gezin en werk, al 14 jaar muziek van hoog niveau te brengen, waarbij de chemie van ieders inbreng en persoonlijkheid een grote kracht is. De vier zangers hebben allen aan de wieg van het kwartet gestaan. De pianiste werd twee jaar geleden te elfder ure gevraagd om in te vallen en hoort er sindsdien helemaal bij.

Tenor: Han Joosten – een rustige, stabiele factor binnen de groep; geen C gaat hem te hoog en toch zo bescheiden gebleven.

Tenor: Hans Höster – zingt in lichte en klassieke ensembles en verricht voor het kwartet vele ondersteunende activiteiten.

Bariton: Jan van Herk – is van vele korenmarkten thuis, en zet tijdens repetities steeds de puntjes op de i.

Bas: Hans Koetschruiter – neemt dikwijls onbekende en spannende partituren mee van zijn reizen naar Noord- en Oost-Europa.

Piano: Emma Boschma – krijgt de ruimte om ook haar kwaliteiten als koordirigent aan te wenden bij de interpretatie van de stukken.

Het kwartet is een eenheid met een pure klankkleur en brengt een breed repertoire. Het heeft in de loop der jaren op diverse locaties mogen optreden, en voelt zich thuis zowel in de intieme setting van een gastvrije huiskamer of een historische Groninger kerk als op wat grootschaliger festivals. Bij onze concerten kunt u zich laten meevoeren in een sfeer van muzikale verrassing én herkenning, met momenten van ontroering en de nodige muzikale humor!

GEMS
GEMS is een bruisend trio wat bestaat uit drie professionele en talentvolle vocalisten: Gosha Hoff, Dafne Otte en Milou Hesselink. Geïnspireerd door Pop, Soul en R&B muziek delen ze een grote passie voor vocale harmonieën. Met in hun repertoire songs van onder andere: En Vogue, TLC en Destiny’s Child zetten zij een te gekke show neer op het podium. Ook hebben zij veel ervaring als backing vocalgroup en zingen zij samen met verschillende artiesten. Door hun unieke sound en uitstraling, zijn zij het totale plaatje op zowel de voor- als achtergrond.

foto: Cultuurpodium Houtmaat

 

 

waar: Buitenplaats de Houtmaat, Hengelo Hele programma voor Buitenplaats de Houtmaat.

datum: 18 aug 2019

aanvang: 14:30 uur

type: Concerten