(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'>Zwolle, vr 18 aug</div><div class='nivo-caption-inner'>Straten Festival Zwolle</div><div class='description'>Kom vrijdag 18 augustus naar het Straten Festival in het centrum van Zwolle waar je wordt getrakteerd op lekkere muziek en gezelligheid.</div> <div class='nivo-caption-price'>Giethoorn, za 19 aug, € 17,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Drijf In Blues Festival</div><div class='description'>Zaterdag 19 en zondag 20 augustus is Giethoorn het toneel van het Drijf-in Blues Festival met veel internationale bands.</div> <div class='nivo-caption-price'>Ambt Delden, zo 20 aug, € 4,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Folklore Festival bij De Wendezoele</div><div class='description'>Kom zondag 20 augustus naar de Wendezoele in Delden voor het gezellige Folklore Festival met folkloristische dans, harmonica en accordeon.</div> <div class='nivo-caption-price'>Deventer, za 19 aug, € 19,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Deventer Stadsfestival</div><div class='description'>Op 19 augustus wordt het Rijsterborgherpark gevuld met muziek, theater en creativiteit.</div>
Bach in the Subways Kampen
(advertentie)

Bach in the Subways Kampen

0,0 (0 beoordelingen)

Van 18 t/m 21 maart 2017 staat Kampen in het teken van de muziek van Bach.

Op dinsdag 21 maart is het 332 jaar geleden dat J. S. Bach geboren is. Musici van over de hele wereld vieren Bach’s geboortedag met een eerbetoon en laten zijn muziek live horen op openbare plekken, om op deze manier hun gezamenlijke liefde voor Bach’s muziek te delen en het publiek spontaan in aanraking te laten komen met deze prachtige klanken.

Het idee om de muziek van Bach te spelen op openbare plekken komt van de Amerikaanse cellist Dale Henderson, die in 2010 begon met Bach in the Subway. Door in de metro en andere openbare plaatsen te spelen wilde Henderson Bach’s muziek toegankelijk maken voor iedereen. Mensen over de hele wereld zijn geïnspireerd door zijn idee.

Samen met klassieke muzikant João Ramos Marta organiseren wij van 18 t/m 21 maart een editie van Bach in the Subway in Kampen. Een uniek project dat voor het eerst in Nederland georganiseerd wordt. João organiseerde in Lissabon hetzelfde project en speelde samen met Dale Henderson in New York. Gedurende vier dagen zullen we op verschillende openbare plaatsen mensen verrassen, ontroeren en verwonderen met de muziek van Bach. De muziek zal gespeeld worden door jonge musici en professionals uit Kampen en omgeving.

Laten we de wereld mooier maken met muziek van Bach!

Programma 21 maart
Bach in de Bieb (Bibliotheek Kampen)
16.00 - 17.00 uur: Quintus Harp en accordeon en fluit: Eva Meuleman, Mieke Meuleman, Elsemarie Dekker, Emma Wijnsma, Annemarie van den Berg, Jennieke Haveman.

waar: Centrum Kampen, Kampen Hele programma voor Centrum Kampen.

datum: 21 mrt 2017

aanvang: 13:00 uur

einde: 20:00 uur

type: Concerten