(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'>Almelo, zo 25 jun, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>All Mellow Straatmuziekfestival</div><div class='description'>Op zaterdag 24 en zondag 25 juni kun je in Almelo weer genieten van het All Mellow Straatmuziekfestival met bekende muziek-acts.</div> <div class='nivo-caption-price'>Raalte, za 24 jun, € 19,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Pedro Pico Pop Festival</div><div class='description'>Kom 24 juni 2017 naar Raalte voor het gezellige Pedro Pico Pop festival waar muziek, kunst en cultuur samenkomen.</div> <div class='nivo-caption-price'>Hengelo, vr 23 jun, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>The Coffeecats</div><div class='description'>Op vrijdag 23 juni treedt de energieke, stralende en enthousiaste band 'The Coffeecats' op bij Muziekcafe De Cactus in Hengelo.</div>
Bach in the Subways Kampen
(advertentie)

Bach in the Subways Kampen

0,0 (0 beoordelingen)

Van 18 t/m 21 maart 2017 staat Kampen in het teken van de muziek van Bach.

Op dinsdag 21 maart is het 332 jaar geleden dat J. S. Bach geboren is. Musici van over de hele wereld vieren Bach’s geboortedag met een eerbetoon en laten zijn muziek live horen op openbare plekken, om op deze manier hun gezamenlijke liefde voor Bach’s muziek te delen en het publiek spontaan in aanraking te laten komen met deze prachtige klanken.

Het idee om de muziek van Bach te spelen op openbare plekken komt van de Amerikaanse cellist Dale Henderson, die in 2010 begon met Bach in the Subway. Door in de metro en andere openbare plaatsen te spelen wilde Henderson Bach’s muziek toegankelijk maken voor iedereen. Mensen over de hele wereld zijn geïnspireerd door zijn idee.

Samen met klassieke muzikant João Ramos Marta organiseren wij van 18 t/m 21 maart een editie van Bach in the Subway in Kampen. Een uniek project dat voor het eerst in Nederland georganiseerd wordt. João organiseerde in Lissabon hetzelfde project en speelde samen met Dale Henderson in New York. Gedurende vier dagen zullen we op verschillende openbare plaatsen mensen verrassen, ontroeren en verwonderen met de muziek van Bach. De muziek zal gespeeld worden door jonge musici en professionals uit Kampen en omgeving.

Laten we de wereld mooier maken met muziek van Bach!

Programma 21 maart
Bach in de Bieb (Bibliotheek Kampen)
16.00 - 17.00 uur: Quintus Harp en accordeon en fluit: Eva Meuleman, Mieke Meuleman, Elsemarie Dekker, Emma Wijnsma, Annemarie van den Berg, Jennieke Haveman.

waar: Centrum Kampen, Kampen Hele programma voor Centrum Kampen.

datum: 21 mrt 2017

aanvang: 13:00 uur

einde: 20:00 uur

type: Concerten