(advertentie)
<a href='/muziek/overuit-stopt/detail.aspx?id=1891965&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT stopt!</div><div class='description'></div></a>
Ares UITVERKOCHT
(advertentie)

Ares UITVERKOCHT

0,0 (0 beoordelingen)

Vrijdag 15 februari 2019 treedt rapper Ares op in Hedon.

Aanvang: 20:30 uur
Kosten: €15,50

Jarenlang wordt Ares al gezien als een van de grootste talenten van de Nederlandse hiphopwereld. De rapper wordt gekenmerkt door vlotte drums, snerpende synthesizers en regelmatig een duistere ondertoon. Zijn teksten vallen op door zijn eerlijke houding, zonder te pochen en komt nuchter over. Met zijn nieuwe album Alice laat de rapper uit Oosterhout zien wat hem uniek maakt, namelijk zijn veelzijdigheid! Een rapper uit de 162 in de 038 maakt samen 200% turn-up.

JOËL DOMINGOS
De warme sound komt op een podium nog beter tot zijn recht dan in de studio. Tijdens een show van Joël Domingos komen de producties tot leven door een volledige band en twee backing vocalisten. Zijn tracks worden allemaal in een nieuw jasje gestoken en daardoor wordt de show heel dynamisch; de ene keer dwingt hij je te luisteren naar zijn verhaal en het volgende moment laat de band het publiek dansen op een energiek nummer. Optreden zit hem in het bloed. “Live spelen vind ik het allerleukst. Op plaat zijn dingen toch minder oprecht en neem je misschien een zin twintig keer op voordat ‘t goed klinkt. Live ga je zowel als uitvoerend artiest en als luisteraar veel meer in de muziek zitten. Wat er live gebeurt, is niet meer exact zo te reproduceren.”

Foto: Pixabay.com Pexels

website: bekijk de website

waar: Poppodium Hedon Zwolle, Zwolle Hele programma voor Poppodium Hedon Zwolle.

datum: 15 dec 2019

aanvang: 20:30 uur

prijs: € 15,50 (p.p.)

type: Poppodia

telefoon: 038-4527229038-4527229


reserveer