(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/shakatak/detail.aspx?id=1843966&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Hengelo, vr 20 sep, € 25,75</div><div class='nivo-caption-inner'>Shakatak</div><div class='description'>Shakatak is een band die al jarenlang meedraait en geliefd is bij een groot aantal liefhebbers van een typisch jazz/funk geluid.</div></a> <a href='/muziek/benefietconcert-als/detail.aspx?id=1868657&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Borne, zo 22 sep, € 10,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Benefietconcert: ALS</div><div class='description'>benefietconcert bij Gezondheidscentrum De Poort van Borne, door koor MIX. Met gastoptredens van Koor Inpajoko & Borns Ensemble
</div></a>
Anna Rune (BE)
(advertentie)

Anna Rune (BE)

9,0 (1 beoordeling)

Anna Rune is een jonge singer-songwriter uit België en voormalig winnares van De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Met haar klassieke achtergrond duikt Anna de popmuziek in. Je kunt haar zien als de Vlaamse Regina Spektor met een mix van Rufus Wainwright, Sia, Patrick Watson en Laura Mvula.

 

Ze schrijft zowel emotionele liedjes die je diep van binnen raken als confronterende nummers. Haar muziek zit vol met metaforen en subtiele raadsels over de mysteries van het leven, liefde en lust. Anna Rune deed eerder het voorprogramma van o.a. Jef Neve, Kensington, Asaf Avidan, Asgeir en Blaudzun. Het debuutalbum van Anna komt begin 2017 uit.

  

Kleine zaal open 20.30 uur / aanvang 21.00 uur / toegang €8

website: bekijk de website

waar: MEZZ, Breda Hele programma voor MEZZ.

datum: 31 mrt 2017

aanvang: 21:00 uur

prijs: € 8,00

type: Concerten