(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/shakatak/detail.aspx?id=1843966&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Hengelo, vr 20 sep, € 25,75</div><div class='nivo-caption-inner'>Shakatak</div><div class='description'>Shakatak is een band die al jarenlang meedraait en geliefd is bij een groot aantal liefhebbers van een typisch jazz/funk geluid.</div></a> <a href='/muziek/benefietconcert-als/detail.aspx?id=1868657&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Borne, zo 22 sep, € 10,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Benefietconcert: ALS</div><div class='description'>benefietconcert bij Gezondheidscentrum De Poort van Borne, door koor MIX. Met gastoptredens van Koor Inpajoko & Borns Ensemble
</div></a>
André van Vliet & Arjan en Edith Post
(advertentie)

André van Vliet & Arjan en Edith Post

0,0 (0 beoordelingen)

Organist André van Vliet en het trompet duo Arjan en Edith Post staan garant voor een heerlijke muzikale avond op zaterdag 15 juni om 20:00 uur.

André van Vliet begeleidde al op zeer jonge leeftijd de erediensten. Inmiddels was hij lessen gaan volgen bij Gijsbert Lekkerkerker en later bij Herman van Vliet. Hierna zette hij zijn studie voort op het Utrechts Conservatorium, alwaar hij in 1991 het diploma behaalde. Op koorconcerten en tijdens zangavonden is hij een graag geziene begeleider op zowel orgel als vleugel, daarnaast groeit ook het aantal uitnodigingen voor orgelconcerten. Ondertussen is André dirigent van een aantal koren en organist in zijn woonplaats Polsbroek.

Edith en Arjan Post studeerden in Zwolle, waar Edith aan het Conservatorium haar einddiploma behaalde. Arjan deed dat in Amsterdam. Tijdens en na hun studie speelden zij mee in diverse orkesten in Nederland. Samen vormen zij een trompet duo dat veel concerten geeft met bekende Nederlandse organisten en pianisten. Het repertoire dat zij spelen varieert van Barok tot geestelijke muziek en verder tot musicals en opera.

Op het programma staan o.a.:  Marche Royale (J.B. Lully),  Suite en re majeur (H. Purcell), Fantasie in C (C. Franck), Toccata (G. Bélier) en Oranjefantasie (K.J. Mulder). 

Reserveren? T 0572-371838 (Huetink), E: adhuetink@gmail.com of via de site. De entree prijs bedraagt

€ 15,-  incl. koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Kinderen t/m 12 jr. gratis toegang. Het volledige programma vindt u op onze site: www.huetink-royalmusic.nl

website: bekijk de website

waar: Willem Hendrik Zwart Hal, Lemelerveld Hele programma voor Willem Hendrik Zwart Hal.

datum: 15 jun 2019

aanvang: 20:00 uur

prijs: € 15,00 (incl. koffie/thee)

extra prijsinformatie: t/m 12 jaar gratis

type: Concerten