(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/kenny-b-kenny-b/detail.aspx?id=1864774&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, vr 25 okt, € 21,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Kenny B. - Kenny B</div><div class='description'>Kenny B was met ruim tien nummer 1-hits al een begrip in Suriname. Hij zingt al vanaf zijn achtste, in het Engels, Aucaans, Sranantongo en inmiddels ook in het Nederland </div></a> <a href='/muziek/indian-askin/detail.aspx?id=1864801&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, za 26 okt, € 16,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Indian Askin</div><div class='description'>Debuut ‘Sea of Ethanol’ leverde de Indian Askin veel op. Heel erg veel. De gewonnen Edison Award is omgesmolten en blinkt tegenwoordig om de ringvingers van de vier rockers.</div></a>
Alain Johannes
(advertentie)

Alain Johannes

0,0 (0 beoordelingen)

Woensdag 25 september 2019 staat Alain Johannes live in Hedon. De lijst aan muzikanten met wie Alain Johannes heeft samengewerkt leest als een encyclopedie van de Californische rock geschiedenis.

Het begon al op de middelbare school waar Alain Johannes in bands zat met een groep vrienden die later Red Hot Chili Peppers vormden. Alain Johannes koos voor een andere band namelijk Eleven samen met Natascha Shneider en Jack Irons.Ze gingen op tour met Pearl Jam, Soundgarden en Queens of the Stone Age.

Hij werkte aan platen van o.a. Chris Cornell, No Doubt, Mark Lanegan, Jimmy Eat World, Queens of the Stone Age en Arctic Monkeys.

Hij ging op tour in de band van PJ Harvey en zat met Dave Grohl, Josh Homme en John Paul Jones in Them Crooked Vultures. Nou dit en nog heel veel meer. Een icoon uit de rockgeschiedenis en een telefoonboek waar elke muziekjournalist jaloers op is!

Let op: er kan alleen met pin worden betaald

Zaal open: 20:00u.

Hyperleap

website: bekijk de website

waar: Hedon Poppodium, Zwolle Hele programma voor Hedon Poppodium.

datum: 25 sep 2019

aanvang: 20:30 uur

prijs: € 15,00 (p.p.)

type: Poppodia


speeldata