(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a>
Acoustic Live en Grashof & Strook
(advertentie)

Acoustic Live en Grashof & Strook

0,0 (0 beoordelingen)

Acoustic Live en Grashof & Strook treden zondag 8 september 2019 op bij Muziekkoepel Nering Bögel in Deventer.

Tijd: 14:30 - 16:30 uur

Acoustic Live
Acoustic Live is een akoestisch duo dat bestaat uit zangeres Karin Brouwer en toetsenist Koos Lonis. Beiden hebben jarenlange ervaring in de muziek. Koos is muziekdocent basgitaar en keyboard en speelde beide instrumenten in verschillende bands. Ook Karin heeft als zangeres in verschillende bands gezeten en vond al snel haar weg in deze intiemere vorm van muziek, die uitstekend bij haar past.

Sinds eind 2016 vormen zij het duo Acoustic Live. Zijn prachtige pianospel en haar zuivere, warme zangstem zijn kenmerkend voor dit duo. Zij spelen in een intieme akoestische setting bekende en minder bekende covers uit de jaren ’70 tot nu van o.a. Alanis Morissette, Bonnie Raitt, Jessie J, Michael Jackson en Stevie Ann.

Door het brede repertoire is Acoustic Live in staat om zowel achtergrondmuziek te spelen als meer swingend up-tempo. Daarbij maken ze bij sommige nummers gebruik van toegevoegde groovy beats.

Grashof & Stook
Teun Grashof en Rosanne Stook vormen het muzikale duo Grashof & Stook. Zij spelen vooral verhalende liedjes van vroeger en nu. Het idee is een zeer fijne en relaxte sfeer te creëren. Dit doen zij door pure muziek te maken, enkel zang begeleid door piano of gitaar.

Het idee voor onze stijl is ontstaan bij het kampvuur. Je verteld elkaar verhalen en je zingt samen. Door dit te combineren verhalende nummers kunnen wij de verhalen achter deze liedjes nog beter naar voren laten komen. Ze spelen zowel liedjes uit de nabije als de verre muziekgeschiedenis, in zowel het Nederlands als in het Engels.
Denk aan nummers zoals:
- Space Oddity – David Bowie
- The River – Bruce Springsteen
- Jolene – Dolly Parton
- Mag Ik Dan Bij Jou – Claudia de Breij
- Avond – Boudewijn de Groot

website: bekijk de website

waar: Muziekkoepel Nering Bögel, Deventer Hele programma voor Muziekkoepel Nering Bögel.

datum: 08 sep 2019

aanvang: 14:30 uur

einde: 16:30 uur

type: Open podium