(advertentie)
<a href='/muziek/overuit-stopt/detail.aspx?id=1891965&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT stopt!</div><div class='description'></div></a>
125-jarig jubileumconcert  Advendo
(advertentie)

125-jarig jubileumconcert Advendo

0,0 (0 beoordelingen)

125- jarig jubileum en voorjaarsshow ADVENDO Nijverdal

Zaterdag 17 mei is het zover; dan viert de Koninklijke Christelijke  Muziekvereniging ADVENDO uit Nijverdal haar 125- jarig jubileum met een grote voorjaarsshow in Hof van Nijverdal. Deze prachtige, voor Advendo nieuwe lokatie, biedt ruimte om publiek in een sfeervolle ambiance van dit showoptreden te laten genieten.
De circa 145 leden tellende en bloeiende vereniging is verdeeld over drie secties, orkest, slagwerkgroep en twirlgroep, die alle tijdens de show acte de presence zullen geven. Bovendien zullen binnen de secties alle leeftijdsgroepen van zich laten horen en zien. Er is gekozen voor een voor het publiek aantrekkelijk programma, waarbij elke rechtgeaarde liefhebber van harmonie- en fanfaremuziek aan zijn trekken komt, maar ook zij die houden van musical en show ten volle zullen genieten.

Het bonte palet van jazz-, pop-, rock-, latin-, klassieke- en volksmuziekelementen zal ongetwijfeld menig muzikaal hart sneller doen kloppen. Show en muzikale acrobatiek mag de bezoeker ook zeker verwachten van de slagwerkers en van de jonge en volwassen meiden van de twirl- of majorettegroep.
Zanger Sico Latul zal met zijn warme stem een prachtige vocale bijdrage leveren in o.a. ‘You raise me up’ van Josh Groban.
De orkesten staan onder leiding van Dirk Annema, Johanna Hoekman, Eva Wilgers en Christine Heijda, de slagwerkgroep wordt geleid door Gerrit Reijnders en John Hendriks. Alexandra Ruiter, Marjanne Hesselink en Annemiek Wanningen ‘zwaaien het stokje en de scepter’ bij de twirl- dames.

De regie van de avond en de presentatie zijn in handen van Annet Meijerink en Geert Christenhusz (Muziek Theater Bureau Mélange).
Techniek: Ichthus Licht&Audio

 

waar: Hervormd Centrum, Nijverdal Hele programma voor Hervormd Centrum.

datum: 17 mei 2014

aanvang: 19:30 uur

prijs: € 5,00

extra prijsinformatie: Kinderen tot 12 jaar 3,= euro Kaarten in voorverkoop bij: Konijnenbeld Fietsplezier Hulsen, Bakkerij Nieuwenhuis aan de Constantijnstraat en aan de zaal (Hof van Nijverdal, Van den Bergsweg 3).

type: Concerten

telefoon: 0548-6127960548-612796