(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'>Vaassen, € 8,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Fonkelend glas in kasteel Cannenburch</div><div class='description'>VAASSEN - Geldersch Landschap & Kasteelen feliciteert Stichting Glaskunst met hun 10-jarig bestaan en is verheugd dat ook dit jaar kasteel Cannenburch het historische decor vormt voor fonkelend moderne glaskunst.</div> <div class='nivo-caption-price'>Heilig Landstichting, € 7,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Museumpark Orientalis organiseert Feest van Licht</div><div class='description'>Vanaf donderdag 17 december 2016 tot en met zondag 8 januari 2017 organiseert Museumpark Orientalis wederom haar Feest van Licht.</div> <div class='nivo-caption-price'>Breda, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Breda's Museum de Kerkschat</div><div class='description'>Het pronkstuk van deze vaste tentoonstelling van Breda's Museum op locatie is het paneelschilderij van het Sacrament van Niervaert. Het verbeeldt de legende van de wonderhostie die omstreeks het jaar 1300 in het veen bij Niervaert.</div> <div class='nivo-caption-price'>Heeswijk Dinther, € 10,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Kasteel Heeswijk</div><div class='description'>Neem en kijkje in de keuken van Kasteel Heeswijk en ontdek wat voor een prachtig monument Kasteel Heeswijk is met zijn authentieke interieur en mysterieuze torenkamers. </div> <div class='nivo-caption-price'>Steenwijk</div><div class='nivo-caption-inner'>Expositie: Water & Vuur</div><div class='description'>Van 5 t/m 28 januari kun je bij Galerie Steenwijk de expositie 'Water & Vuur' van Jan Boer en John Lubbers bekijken. </div> <div class='nivo-caption-price'>Kampen, € 6,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Expositie: Zwarter dan Zwart</div><div class='description'>Van 19 november 2016 t/m 22 januari 2017 kun je de expositie 'Zwarter dan Zwart' van Ko Oosterkerk bekijken in het Stedelijk Museum Kampen.</div>

Museumgids en exposities

De museumgids met een overzicht van alle musea in Overijssel en de Achterhoek. Alles in onderverdeeld in de categorieën archeologie, kunst, techniek, kasteel, historie en natuur. Met ook de exposities in de regionale musea en ateliers. Ontbreekt uw expositie in deze agenda? Mail het naar info@overuit.nl

museum

 (257 gevonden)
toon op kaart

Bezoekerscentrum Het Lammerinkswönner, Enschede

2,4 km
di 17 jan 08:00

Natuureducatief bezoekerscentrum Het Lammerinkswönner is een authentiek Twents ‘lös hoes’ en ligt in Ledeboerpark en landgoed Het Wageler.

'Thuis' beeldhouwwerken in openlucht galerie - Het Nieuwe ABG, Bergen op Zoom

196,5 km
di 17 jan 08:00 Gratis

Beeldentuin: Een oase van 500 m2 groen met wandelpaden. In het park staan grote en kleine beelden.

Expositie in de bossen van Doorwerth, Doorwerth

80,9 km
di 17 jan 08:00 Gratis

Expositie in de bossen van Doorwerth.
In het Fletcher hotel in Doorwerth is kunstenares Manon Saur te gast als artist in...

Illustratietentoonstelling ‘Tekenen(d)’, 's-Hertogenbosch

123,9 km
di 17 jan 08:30

Van vrijdag 16 december tot en met zondag 5 februari is bij Muzerije de illustratietentoonstelling ‘Tekenen(d) te zien. De expositie bevat werk van...

Expositie: De mens en zijn aangezicht, Ede

86,1 km
di 17 jan 08:30

Vanaf vrijdag 13 januari kun je t/m zaterdag 4 februari 2017 naar Cultura te Ede voor een expositie: De mens en zijn aangezicht.

Barbie Museum, Emst

59,0 km
di 17 jan 09:00

Wil je een stapje terug in de tijd? En kijken hoe de echte Barbie's er vroeger uitzagen? Dan is het Barbie Museum in Epe wat voor jou!

Touwslagerij Steenbergen, Gorssel

47,3 km
di 17 jan 09:00

Touwslagerij Steenbergen in Gorssel is één van de laatste in werking zijnde ambachtelijke touwslagerijen van Nederland.

't Heemhoes, Denekamp

18,7 km
di 17 jan 09:00

't Heemhoes is een informatie- en documentatiecentrum met diverse historisch waardevolle collecties waaronder een streekbibliotheek.

Galerie Urinoir Bezet, Lonneker

3,4 km
di 17 jan 09:00 Gratis

Een oude urinoir wat is omgetoverd tot een mini-galerie. De Galerie is 24 uur per dag te bezichtigen via de gesloten glazen deuren.

Stichting Veenmuseum Vriezenveenseveld, Westerhaar-Vriezenveensewijk

29,8 km
di 17 jan 09:00

In dit unieke, kleinschalige buitenmuseum ervaar je hoe men in de tijd van de vervening leefde, woonde en werkte!

12345678910