(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'>Almelo, za 26 aug, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Klein Montmartre in Almelo</div><div class='description'>De Koornmarkt in Almelo krijgt op zaterdag 26 augustus de uitstraling van Montmartre, met exposities en muziek.</div> <div class='nivo-caption-price'>Diepenheim, € 4,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Expositie van 'Aline Thomassen'</div><div class='description'>Drawing Centre Diepenheim presenteert deze zomer van 24 juni t/m 28 augustus een solotentoonstelling van Aline Thomassen. </div> <div class='nivo-caption-price'>Ootmarsum, € 2,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Expositie 'Kleurrijk en complex' bij Museum Ootmarsum</div><div class='description'>Van 5 juni t/m 31 december 2017 kun je bij Museum Ootmarsum de expositie 'Kleurrijk en complex' bekijken.</div> <div class='nivo-caption-price'>Zwolle, € 7,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Expositie 'Outplacement' bij Landgoed Anningahof</div><div class='description'>Van 21 mei t/m 29 oktober is er bij Landgoed Anningahof de tentoonstelling 'Outplacement'.</div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>IJsselbiënnale</div><div class='description'></div>

Museumgids en exposities

De museumgids met een overzicht van alle musea in Overijssel en de Achterhoek. Alles in onderverdeeld in de categorieën archeologie, kunst, techniek, kasteel, historie en natuur. Met ook de exposities in de regionale musea en ateliers. Ontbreekt uw expositie in deze agenda? Mail het naar info@overuit.nl

museum

 (12 gevonden)
toon op kaart

Expositie: Christopher Bohlen - Kunst-Torentje, Almelo

22,2 km
wo 23 aug 00:01

Van 15 juli t/m 22 oktober kun je bij het Kunst-Torentje in Almelo de werken van 'Christopher Bohlen bekijken.

Expositie: Test - Galerie Urinoir Bezet, Enschede

1,6 km
wo 23 aug 00:01

Van 24 juni t/m 31 augustus kun je expositie 'test' bekijken. Allemaal kleurrijke grafische afbeeldingen gemaakt door 'Nique Huiberts'.

Kachelmuseum Fini's Hoeve, Vriezenveen

28,1 km
wo 23 aug 09:00 € 2,00

Het Kachelmuseum in Vriezenveen kent een particuliere verzameling kachels, fornuizen en harden. Let op: Alleen geopend op afspraak!

Kasteel Huis Diepenheim, Diepenheim

24,0 km
wo 23 aug 09:00

Bezoek het oudste Kasteel van Diepenheim. Het Kasteel Huis werd gebouwd in 1648 door Berent Bentinck.

Expositie: KunstZinnig - Revalidatiecentrum 't Roessingh, Enschede

1,6 km
wo 23 aug 09:00

T/m 28 augustus is de expositie 'KunstZinnig' te zien bij Revalidatiecentrum 't Roessingh in Enschede.

Barbie Museum, Emst

59,0 km
wo 23 aug 09:00

Wil je een stapje terug in de tijd? En kijken hoe de echte Barbie's er vroeger uitzagen? Dan is het Barbie Museum in Epe wat voor jou!

Galerie Urinoir Bezet, Lonneker

3,4 km
wo 23 aug 09:00 Gratis

Een oude urinoir wat is omgetoverd tot een mini-galerie. De Galerie is 24 uur per dag te bezichtigen via de gesloten glazen deuren.

Landbouwminiaturen Museum Frieswijk, Schalkhaar

47,9 km
wo 23 aug 09:00

Bij Museum Frieswijk in Schalkhaar kun je zo'n 1300 prachtige miniatuurtrekkers en -landbouwmachines en aanverwante artikelen bekijken.

Museum de Drie Deuren, Oisterwijk

136,8 km
wo 23 aug 10:00

Museum de Drie Deuren toont de geschiedenis van Oisterwijk in een kleinschalige maar diverse opzet.

Koffiemolenmuseum De Koffiemölle, Holten

31,2 km
wo 23 aug 10:00

De Koffiemölle is een koffie- en theeschenkerij midden in de prachtige landelijke omgeving van het dorp Holten met de Holterberg.

12