(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'>Enschede, zo 22 okt, € 7,50</div><div class='nivo-caption-inner'>BigBugs show in TwentseWelle</div><div class='description'>Altijd al oog in oog willen staan met een levensgrote kever, leverheersbeest of een kakkerlak? Kom dan in de herfstvakantie naar de TwentseWelle.</div> <div class='nivo-caption-price'>Oldenzaal</div><div class='nivo-caption-inner'>Expositie 'Semra Heydari en 'Hans Scholte in 't Hoff bij De Bond</div><div class='description'>Stadstheater De Bond presenteert van 18 oktober t/m 8 december een gezamenlijke expositie van Semra Heydari en Hans Scholte in ’t Hoff.</div> <div class='nivo-caption-price'>Schalkhaar</div><div class='nivo-caption-inner'>Expositie van Gerard Dubois bij School van Frieswijk</div><div class='description'>In de School van Frieswijk in Schalkhaar is van 1 oktober t/m 24 november de expositie '40 jaar fotopassie' van 'Gerard Dubois' te zien.</div> <div class='nivo-caption-price'>Holten</div><div class='nivo-caption-inner'>Expositie van 'Martien van der Heijden' bij Kulturhus Holten</div><div class='description'>Tot het eind van dit jaar exposeert de Holtense houtsnijder Martien van der Heijden een aantal van zijn houtsculptures in de dependance van het Holtense Kulturhus.</div>

Museumgids en exposities

De museumgids met een overzicht van alle musea in Overijssel en de Achterhoek. Alles in onderverdeeld in de categorieën archeologie, kunst, techniek, kasteel, historie en natuur. Met ook de exposities in de regionale musea en ateliers. Ontbreekt uw expositie in deze agenda? Mail het naar info@overuit.nl

museum

 (139 gevonden)
toon op kaart

Expositie: Marjoke van de Plassche - Galerie Urinoir Bezet, Lonneker

3,4 km
zo 22 okt 00:01 Gratis

Van september t/m november kun je de werken van 'Marjoke van de Plassche' bekijken bij Galerie Urinior Bezet.

Kasteel Huis Diepenheim, Diepenheim

24,0 km
zo 22 okt 09:00

Bezoek het oudste Kasteel van Diepenheim. Het Kasteel Huis werd gebouwd in 1648 door Berent Bentinck.

Bornse Synagoge, Borne

12,7 km
zo 22 okt 09:00

In januari 1843 werd in Borne de nieuw gebouwde synagoge plechtig ingewijd, ter vervanging van voorafgaande tijdelijke voorzieningen.

Landbouwminiaturen Museum Frieswijk, Schalkhaar

47,9 km
zo 22 okt 09:00

Bij Museum Frieswijk in Schalkhaar kun je zo'n 1300 prachtige miniatuurtrekkers en -landbouwmachines en aanverwante artikelen bekijken.

Galerie Urinoir Bezet, Lonneker

3,4 km
zo 22 okt 09:00 Gratis

Een oude urinoir wat is omgetoverd tot een mini-galerie. De Galerie is 24 uur per dag te bezichtigen via de gesloten glazen deuren.

Kachelmuseum Fini's Hoeve, Vriezenveen

28,1 km
zo 22 okt 09:00 € 2,00

Het Kachelmuseum in Vriezenveen kent een particuliere verzameling kachels, fornuizen en harden. Let op: Alleen geopend op afspraak!

Expositie: Wederafbouw architectuur - Kunststation, Enschede

0,3 km
zo 22 okt 09:00 Gratis

De restanten van de recent gesloopte architectuur van de wederopbouw in Twente is en wordt in kaart gebracht door twee kunstenaars.

Expositie: Esther Jacobse - Vrijhof Universiteit Twente, Enschede

3,8 km
zo 22 okt 09:00

Van 13 oktober t/m 14 november is er een expositie van 'Esther Jacobse' te zien bij Vrijhof bij de Universiteit Twente in Enschede.

Schelpengalerie Gloria Maris - Giethoorn, Giethoorn

77,9 km
zo 22 okt 10:00 Gratis

In Gloria Maris kun je genieten van de wonderlijke schoonheid die de natuur onder water voortbrengt.

Breda's Museum de Kerkschat, Breda

161,7 km
zo 22 okt 10:00 Gratis

Het pronkstuk van deze vaste tentoonstelling van Breda's Museum op locatie is het paneelschilderij van het Sacrament van Niervaert. Het verbeeldt de...

12345678910