(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'>Vaassen, € 8,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Fonkelend glas in kasteel Cannenburch</div><div class='description'>VAASSEN - Geldersch Landschap & Kasteelen feliciteert Stichting Glaskunst met hun 10-jarig bestaan en is verheugd dat ook dit jaar kasteel Cannenburch het historische decor vormt voor fonkelend moderne glaskunst.</div> <div class='nivo-caption-price'>Breda, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Breda's Museum de Kerkschat</div><div class='description'>Het pronkstuk van deze vaste tentoonstelling van Breda's Museum op locatie is het paneelschilderij van het Sacrament van Niervaert. Het verbeeldt de legende van de wonderhostie die omstreeks het jaar 1300 in het veen bij Niervaert.</div> <div class='nivo-caption-price'>Heeswijk Dinther, € 10,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Kasteel Heeswijk</div><div class='description'>Neem en kijkje in de keuken van Kasteel Heeswijk en ontdek wat voor een prachtig monument Kasteel Heeswijk is met zijn authentieke interieur en mysterieuze torenkamers. </div> <div class='nivo-caption-price'>Denekamp, € 9,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Voorjaarsvakantie Natura Docet</div><div class='description'>In de voorjaarsvakantie, van zaterdag 18 februari t/m zondag 5 maart, zijn er leuke activiteiten bij Natura Docet Wonderryck Twente in Denekamp.</div> <div class='nivo-caption-price'>Enschede</div><div class='nivo-caption-inner'>Expositie: Toscani</div><div class='description'>Tot en met 15 maart is de expositie 'Toscani' te zien bij Galerie Beeld & Aambeeld in Enschede.</div>

Museumgids en exposities

De museumgids met een overzicht van alle musea in Overijssel en de Achterhoek. Alles in onderverdeeld in de categorieën archeologie, kunst, techniek, kasteel, historie en natuur. Met ook de exposities in de regionale musea en ateliers. Ontbreekt uw expositie in deze agenda? Mail het naar info@overuit.nl

museum

 (219 gevonden)
toon op kaart

'Thuis' beeldhouwwerken in openlucht galerie - Het Nieuwe ABG, Bergen op Zoom

196,5 km
zo 19 feb 08:00 Gratis

Beeldentuin: Een oase van 500 m2 groen met wandelpaden. In het park staan grote en kleine beelden.

Expositie in de bossen van Doorwerth, Doorwerth

80,9 km
zo 19 feb 08:00 Gratis

Expositie in de bossen van Doorwerth.
In het Fletcher hotel in Doorwerth is kunstenares Manon Saur te gast als artist in...

Barbie Museum, Emst

59,0 km
zo 19 feb 09:00

Wil je een stapje terug in de tijd? En kijken hoe de echte Barbie's er vroeger uitzagen? Dan is het Barbie Museum in Epe wat voor jou!

Galerie Urinoir Bezet, Lonneker

3,4 km
zo 19 feb 09:00 Gratis

Een oude urinoir wat is omgetoverd tot een mini-galerie. De Galerie is 24 uur per dag te bezichtigen via de gesloten glazen deuren.

Expositie: Amerentske Koopman - Galerie Urinoir Bezet, Lonneker

3,2 km
zo 19 feb 09:00

Bij Galerie Urinoir Bezet is van 5 december 2016 t/m 28 februari 2017 het werk te zien van Amerentske Koopman.

MOTI (Museum of the Image), Breda

161,3 km
zo 19 feb 10:00 € 7,50

Dit unieke en actuele museum neemt je mee op een veelomvattend avontuur door inspirerende afbeeldingen en voorwerpen der beeldcultuur.

Museum De Oude Aarde, Giethoorn

78,3 km
zo 19 feb 10:00 € 3,50

In het hart van 't pittoreske Giethoorn loop je over een sfeervol bruggetje zó het oudste museum van Giethoorn binnen: Museum 'De OudeAarde'.

Duikersmuseum 'In den Coop'ren Duikhelm', Giethoorn

78,0 km
zo 19 feb 10:00 Gratis

Dit museum is prachtig gelegen midden in het centrum van Giethoorn, omringd door bruggetjes en schilderachtige boerderijtjes.

Zandloper Museum, Glanerbrug

4,8 km
zo 19 feb 10:00 Gratis

Een museum vol zandlopers, kookwekkers, dokaklokken, stopwatches en een Bakerklok.

Openluchtmuseum Ootmarsum, Ootmarsum

20,7 km
zo 19 feb 10:00 € 6,50

Een uniek openluchtmuseum dat het leven op het platteland van 100 jaar geleden in Twente laat zien.

12345678910