(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'>Haaksbergen</div><div class='nivo-caption-inner'>Landgoed Het Lankheet</div><div class='description'>Landgoed Het Lankheet is een groot bosrijk gebied, afgewisseld met heide en historische boerderijen. Je vindt het landgoed tussen Haaksbergen en Eibergen. </div> <div class='nivo-caption-price'>Almelo, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Korenmolen De Hoop</div><div class='description'>In het centrum van Almelo staat korenmolen De Hoop. Regelmatig draaien de wieken om de molenstenen het graan te laten malen.</div> <div class='nivo-caption-price'>Vriezenveen, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Veenmuseum Vriezenveenseveld</div><div class='description'>In dit unieke, kleinschalige buitenmuseum in Vriezenveen ervaar je hoe men in de tijd van de vervening leefde, woonde en werkte.</div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>IJsselbiënnale</div><div class='description'></div>

Museumgids en exposities

De museumgids met een overzicht van alle musea in Overijssel en de Achterhoek. Alles in onderverdeeld in de categorieën archeologie, kunst, techniek, kasteel, historie en natuur. Met ook de exposities in de regionale musea en ateliers. Ontbreekt uw expositie in deze agenda? Mail het naar info@overuit.nl

museum

 (103 gevonden)
toon op kaart

Expositie: Test - Galerie Urinoir Bezet, Enschede

1,6 km
ma 26 jun 00:01

Van 24 juni t/m 31 augustus kun je expositie 'test' bekijken. Allemaal kleurrijke grafische afbeeldingen gemaakt door 'Nique Huiberts'.

Expositie: Jo Woestenenk & Gerard Dijk - sporthal De Haverkamp, Markelo

27,2 km
ma 26 jun 07:00 Gratis

In de expositieruimte van sporthal De Haverkamp kun je schilderijen gemaakt met verschillende technieken bewonderen t/m 31 juli.

'Thuis' beeldhouwwerken in openlucht galerie - Het Nieuwe ABG, Bergen op Zoom

196,5 km
ma 26 jun 08:00 Gratis

Beeldentuin: Een oase van 500 m2 groen met wandelpaden. In het park staan grote en kleine beelden.

Bezoekerscentrum Het Lammerinkswönner, Enschede

2,4 km
ma 26 jun 08:00

Natuureducatief bezoekerscentrum Het Lammerinkswönner is een authentiek Twents ‘lös hoes’ en ligt in Ledeboerpark en landgoed Het Wageler.

Expositie: Kunstwerk van klei Overijssel, Zwolle

67,5 km
ma 26 jun 08:00

Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) reist met het kunstwerk Ruimte voor de Rivier langs vijf Zwolse gebouwen.

Expositie: Fotoslag - gemeentehuis Hardenberg, Hardenberg

43,5 km
ma 26 jun 08:30

Bezoek tot en met 28 juni de expositie van fotogroep FotoSlag uit Slagharen in het gemeentehuis in Hardenberg.

Expositie: KunstZinnig - Revalidatiecentrum 't Roessingh, Enschede

1,6 km
ma 26 jun 09:00

T/m 28 augustus is de expositie 'KunstZinnig' te zien bij Revalidatiecentrum 't Roessingh in Enschede.

Expositie: Grootse mannen, kleine ego's - De Zwanenhof, Zenderen

16,0 km
ma 26 jun 09:00 Gratis

Van 4 juni t/m 31 juli is de expositie ‘Grootse mannen, kleine ego’s’ te bewonderen in retraitehuis De Zwanenhof te Zenderen.

Landgoed Weldam, Markelo

21,7 km
ma 26 jun 09:00

Landgoed Weldam is één van de grotere landgoederen van Oost-Nederland. De tuinen zijn toegankelijk voor publiek.

Landgoed Groot Brunink, Enschede

4,6 km
ma 26 jun 09:00

Landgoed Groot Brunink wordt afgewisseld door bos, houtwallen, wei- en bouwland. Daarom is het een zeer geschikte plek om te wandelen.

12345678910