(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'>Denekamp, € 9,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Expositie: Apenstreken in de Oertijd bij Natura Docet Wonderryck</div><div class='description'>Tot en met 31 december is de familietentoonstelling 'Apenstreken in de Oertijd' bij Natura Docet Wonderryck in Denekamp te zien.</div> <div class='nivo-caption-price'>Zwolle, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Eindexamententoonstellingen in Zwolle</div><div class='description'>Je kunt van 27 juni t/m 18 augustus eindexamententoonstellingen op verschillende plekken in Zwolle gaan bekijken.</div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>IJsselbiënnale</div><div class='description'></div>

Museumgids en exposities

De museumgids met een overzicht van alle musea in Overijssel en de Achterhoek. Alles in onderverdeeld in de categorieën archeologie, kunst, techniek, kasteel, historie en natuur. Met ook de exposities in de regionale musea en ateliers. Ontbreekt uw expositie in deze agenda? Mail het naar info@overuit.nl

museum

 (362 gevonden)
toon op kaart

Galerie Aly Schutte, Giethmen

44,5 km
do 27 jul 00:00

Aly Schutte-Borneman, heeft in de loop van de jaren een geheel eigen stijl ontwikkeld in het schilderen van veldbloemen.

Expositie: Test - Galerie Urinoir Bezet, Enschede

1,6 km
do 27 jul 00:01

Van 24 juni t/m 31 augustus kun je expositie 'test' bekijken. Allemaal kleurrijke grafische afbeeldingen gemaakt door 'Nique Huiberts'.

Expositie: Christopher Bohlen - Kunst-Torentje, Almelo

22,2 km
do 27 jul 00:01

Van 15 juli t/m 22 oktober kun je bij het Kunst-Torentje in Almelo de werken van 'Christopher Bohlen bekijken.

Expositie: Jo Woestenenk & Gerard Dijk - sporthal De Haverkamp, Markelo

27,2 km
do 27 jul 07:00 Gratis

In de expositieruimte van sporthal De Haverkamp kun je schilderijen gemaakt met verschillende technieken bewonderen t/m 31 juli.

Bezoekerscentrum Het Lammerinkswönner, Enschede

2,4 km
do 27 jul 08:00

Natuureducatief bezoekerscentrum Het Lammerinkswönner is een authentiek Twents ‘lös hoes’ en ligt in Ledeboerpark en landgoed Het Wageler.

'Thuis' beeldhouwwerken in openlucht galerie - Het Nieuwe ABG, Bergen op Zoom

196,5 km
do 27 jul 08:00 Gratis

Beeldentuin: Een oase van 500 m2 groen met wandelpaden. In het park staan grote en kleine beelden.

Expositie: Kunstwerk van klei Overijssel, Zwolle

67,5 km
do 27 jul 08:00

Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) reist met het kunstwerk Ruimte voor de Rivier langs vijf Zwolse gebouwen.

Architectuurcentrum Rondeel, Deventer

50,4 km
do 27 jul 09:00

De hoofddoelstelling van de Stichting Architectuurcentrum Rondeel is het stimuleren van de belangstelling voor architectuur en stedenbouw!

Galerie Urinoir Bezet, Lonneker

3,4 km
do 27 jul 09:00 Gratis

Een oude urinoir wat is omgetoverd tot een mini-galerie. De Galerie is 24 uur per dag te bezichtigen via de gesloten glazen deuren.

Historisch Centrum Overijssel, Zwolle

63,3 km
do 27 jul 09:00 Gratis

Archieven, boeken, prenten, kranten, kaarten, foto's, films, video's en geluidsopnames vertellen het verhaal van Overijssel van de Middeleeuwen tot...

12345678910