(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'>Enschede, € 7,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Meivakantie bij Museum TwentseWelle</div><div class='description'>In de meivakantie staat Museum TwentseWelle bol van de activiteiten. Kom een robot knutselen of ontwerp een vliegtuig voor een stopmotionfilm.</div> <div class='nivo-caption-price'>Denekamp, € 9,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Meivakantie bij Natura Docet Wonderryk Twente</div><div class='description'>In de meivakantie, van 22 t/m 30 april, kun je in Natura Docet Wonderryck Twente apenkooien in de museumtuin, een eigen fossiel kleien of gipsen en nog veel meer...</div> <div class='nivo-caption-price'>Zwolle, wo 3 mei, € 5,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Workshop: Breien? Je doet het zo!</div><div class='description'>Op 3 mei, in de meivakantie, leer je breien in het Stedelijk Museum in Zwolle.</div>

Museumgids en exposities

De museumgids met een overzicht van alle musea in Overijssel en de Achterhoek. Alles in onderverdeeld in de categorieën archeologie, kunst, techniek, kasteel, historie en natuur. Met ook de exposities in de regionale musea en ateliers. Ontbreekt uw expositie in deze agenda? Mail het naar info@overuit.nl

museum

 (306 gevonden)
toon op kaart

Bezoekerscentrum Het Lammerinkswönner, Enschede

2,4 km
wo 26 apr 08:00

Natuureducatief bezoekerscentrum Het Lammerinkswönner is een authentiek Twents ‘lös hoes’ en ligt in Ledeboerpark en landgoed Het Wageler.

'Thuis' beeldhouwwerken in openlucht galerie - Het Nieuwe ABG, Bergen op Zoom

196,5 km
wo 26 apr 08:00 Gratis

Beeldentuin: Een oase van 500 m2 groen met wandelpaden. In het park staan grote en kleine beelden.

Vliegermuseum Ommen, Ommen

46,3 km
wo 26 apr 08:00 Gratis

Gedurende het hele jaar kun je het vliegermuseum in Ommen bezoeken. Een expositie van ruim 100 jaar vliegergeschiedenis.

Expositie: Kunstwerk van klei Overijssel, Zwolle

63,5 km
wo 26 apr 08:00

Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) reist met het kunstwerk Ruimte voor de Rivier langs vijf Zwolse gebouwen.

Expositie: Wonen met een Plus - De Koppel Almelo, Almelo

21,2 km
wo 26 apr 08:30

Van begin maart tot 31 mei exposeert de Bornerbroekse kunstenares Miny Wigger in 'Wonen met een Plus' locatie De Koppel.

Gezamelijke expositie Kunstroute Overijssel - Cultuurhuis Zwolle, Zwolle

66,7 km
wo 26 apr 08:30

Vanaf 1 april t/m 26 mei houden de leden van de Kunstroute Overijssel een gezamenlijke expositie in het Cultuurhuis te Zwolle.

Expositie: Fotoslag - gemeentehuis Hardenberg, Hardenberg

43,5 km
wo 26 apr 08:30

Op vrijdag 21 april opent wethouder René de Vent de expositie van fotogroep FotoSlag uit Slagharen in het gemeentehuis in Hardenberg.

Historisch Centrum Overijssel, Zwolle

63,3 km
wo 26 apr 09:00 Gratis

Archieven, boeken, prenten, kranten, kaarten, foto's, films, video's en geluidsopnames vertellen het verhaal van Overijssel van de Middeleeuwen tot...

Galerie Urinoir Bezet, Lonneker

3,4 km
wo 26 apr 09:00 Gratis

Een oude urinoir wat is omgetoverd tot een mini-galerie. De Galerie is 24 uur per dag te bezichtigen via de gesloten glazen deuren.

Veenmuseum Vriezenveenseveld, Vriezenveen

30,0 km
wo 26 apr 09:00

In dit unieke, kleinschalige buitenmuseum in Vriezenveen ervaar je hoe men in de tijd van de vervening leefde, woonde en werkte.

12345678910