(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'>Denekamp, € 9,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Expositie: Apenstreken in de Oertijd bij Natura Docet Wonderryck</div><div class='description'>Tot en met 31 december is de familietentoonstelling 'Apenstreken in de Oertijd' bij Natura Docet Wonderryck in Denekamp te zien.</div> <div class='nivo-caption-price'>Zwolle, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Eindexamententoonstellingen in Zwolle</div><div class='description'>Je kunt van 27 juni t/m 18 augustus eindexamententoonstellingen op verschillende plekken in Zwolle gaan bekijken.</div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>IJsselbiënnale</div><div class='description'></div>

museum

 (22 gevonden)
toon op kaart

Schelpengalerie Gloria Maris - Giethoorn, Giethoorn

77,9 km
alle dagen open. Gratis

In Gloria Maris kun je genieten van de wonderlijke schoonheid die de natuur onder water voortbrengt.

Museum en wildpark het Aardhuis, Hoog Soeren

71,6 km
alle dagen open. € 5,00

Bij het Aardhuis beleef je de wereld van wild. Een jachtchalet gebouwd in opdracht van Koning Willem III.

Het Biesbosch Museum, Werkendam

154,1 km
alle dagen open. € 3,75

In het Biesbosch Museum staan regelmatig tentoonstellingen opgesteld en kunt u exposities bekijken van vogels van allerlei pluimage.

Museum TwentseWelle, Enschede

1,3 km
ma gesloten. € 7,50

Na een ingrijpende herinrichting wordt het museum op zaterdag 15 oktober 2016 heropend. Het museum staat dan volledig in het teken van ‘Kom...

Natuurinformatiecentrum De Molen van Frans, Vasse

25,3 km
ma, di, wo, do, vr, za gesloten.

In het Natuurinformatiecentrum De Molen van Frans heeft Landschap Overijssel een vaste expositie over de historie van de oude watermolen.

Natuurmuseum Holterberg, Holten

33,5 km
alle dagen open. € 6,50

In dit grote natuurmuseum beleef je de verschillende aspecten van de Nederlandse natuur van heel dichtbij. Voor jong en oud.

Bijenteeltmuseum, Geffen

111,1 km
ma, di, wo, do gesloten.

In dit museum is een mooie collectie, waaronder imker gereedschappen, oude honginpersen, waspersen, oude korven en bijenkasten tentoongesteld.

Natura Docet Wonderryck Twente, Denekamp

18,2 km
alle dagen open. € 9,00

Onder de naam Natura Docet Wonderryck Twente start een nieuw belevingsmuseum waar natuur, cultuur en plezier hand in hand gaan.

Bezoekerscentrum Het Lammerinkswönner, Enschede

2,4 km
za gesloten.

Natuureducatief bezoekerscentrum Het Lammerinkswönner is een authentiek Twents ‘lös hoes’ en ligt in Ledeboerpark en landgoed Het Wageler.

Boerenbondsmuseum, Gemert

111,4 km
ma gesloten. € 4,00

In het museum proef je de sfeer van een Brabants dorp aan het begin van de vorige eeuw.

123