(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'>Enschede, zo 22 okt, € 7,50</div><div class='nivo-caption-inner'>BigBugs show in TwentseWelle</div><div class='description'>Altijd al oog in oog willen staan met een levensgrote kever, leverheersbeest of een kakkerlak? Kom dan in de herfstvakantie naar de TwentseWelle.</div> <div class='nivo-caption-price'>Oldenzaal</div><div class='nivo-caption-inner'>Expositie 'Semra Heydari en 'Hans Scholte in 't Hoff bij De Bond</div><div class='description'>Stadstheater De Bond presenteert van 18 oktober t/m 8 december een gezamenlijke expositie van Semra Heydari en Hans Scholte in ’t Hoff.</div> <div class='nivo-caption-price'>Schalkhaar</div><div class='nivo-caption-inner'>Expositie van Gerard Dubois bij School van Frieswijk</div><div class='description'>In de School van Frieswijk in Schalkhaar is van 1 oktober t/m 24 november de expositie '40 jaar fotopassie' van 'Gerard Dubois' te zien.</div> <div class='nivo-caption-price'>Holten</div><div class='nivo-caption-inner'>Expositie van 'Martien van der Heijden' bij Kulturhus Holten</div><div class='description'>Tot het eind van dit jaar exposeert de Holtense houtsnijder Martien van der Heijden een aantal van zijn houtsculptures in de dependance van het Holtense Kulturhus.</div>

museum

 (10 gevonden)
toon op kaart

Kasteel Huis Diepenheim, Diepenheim

24,0 km
alle dagen open.

Bezoek het oudste Kasteel van Diepenheim. Het Kasteel Huis werd gebouwd in 1648 door Berent Bentinck.

Kasteel Twickel, Delden

13,5 km
ma, di gesloten. € 5,00

Altijd al het kasteel en de tuinen van Twickel willen bezichtigen. Dat kan van 27-08 t/m 6-9 onder begeleiding van een gids.

Landgoed Schuilenburg, Hellendoorn

35,7 km
ma gesloten.

Landgoed Schuilenburg, gelegen in het mooie Reggedal, vormde jaren lang het decor van veldslagen en overwinning.

Landgoed Warmelo, Diepenheim

23,9 km
ma gesloten.

Ontdek het Landgoed Warmelo in Diepenheim. Dit middeleeuwse Kasteel met opengestelde tuinen heeft een rijke geschiedenis.

Kasteel het Nijenhuis, Heino

51,3 km
ma gesloten. € 11,00

Kasteel Het Nijenhuis, één van de locaties van Museum de Fundatie, is een van de best bewaard gebleven havezaten in Overijssel.

Kasteel Heeswijk, Heeswijk Dinther

117,9 km
ma, vr, za gesloten. € 10,00

Neem en kijkje in de keuken van Kasteel Heeswijk en ontdek wat voor een prachtig monument Kasteel Heeswijk is met zijn authentieke interieur en...

Havezathe het Everloo, Rossum

15,6 km
ma, di, wo, do, vr, za gesloten.

Ervaar het Twentse landleven en Havezathe het Everloo dankzij een bijzondere omgeving, een unieke locatie en eindeloze mogelijkheden.

Landgoed Weldam, Markelo

21,7 km
za, zo gesloten.

Landgoed Weldam is één van de grotere landgoederen van Oost-Nederland. De tuinen zijn toegankelijk voor publiek.

Landgoed Singraven, Denekamp

18,1 km
ma, vr, za, zo gesloten.

Dichtbij het dorp Denekamp, langs de Dinkel ligt het prachtige Landgoed Singraven.

Sassenpoort, Zwolle

63,2 km
ma, di, do, vr, zo gesloten. € 2,50

De Sassenpoort is het meest markante gebouw van Zwolle en een prachtige locatie voor huwelijksvoltrekkingen.