(advertentie)
<a href='/museum/overuit-stopt/detail.aspx?id=1891965&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT stopt!</div><div class='description'></div></a>
Galerie Aly Schutte
(advertentie)

Galerie Aly Schutte

0,0 (0 beoordelingen)

Aly Schutte-Borneman, heeft in de loop van de jaren een geheel eigen stijl ontwikkeld in het schilderen van veldbloemen.

Vanuit haar, in de mooie natuur van de Sallandse Heuvelrug gelegen woonboerderij met galerie en atelier, geeft ze de schoonheid van deze wilde bloemen en planten uit haar directe omgeving weer. De galerie bevat een permanente expositie van eigen werken in aquarel, olieverf en acryl.

Mogelijkheden voor workshops
In de loop der jaren exposeerde ze o.a. in Amsterdam, Arnhem, Amersfoort, Lemmer, Delfzijl, Diemen, Utrecht, Rotterdam, Urk, Zwolle en in Duitsland en Denemarken.

Artikelen over haar werk verschenen in diverse tijdschriften, o.a.: Landleven, Excellent, en familieblad Terdege. Kunstkalenders ontwierp ze voor : Nationale Nederlanden, Essent, en ABN-Amro.

Als illustratrice werkt ze voor verschillende uitgevers zoals: Unieboek in Houten en sinds kort samen met de schrijfster en dichteres Joke Verweerd, via uitgeverij Het Boekencentrum in Zoetermeer. Ook is er een eigen kunstuitleen met een uniek spaarsysteem, zowel voor bedrijven als particulieren.

Meer info over deze kunstuitleen? Vraag dan vrijblijvend onze informatiefolder aan.

openingstijden:
magesloten
di13:00-17:00
wogesloten
do00:00-17:00
vr10:00-17:00
za10:00-17:00
zogesloten

uitzonderingen op de aanvangstijd / openingstijd:
Of op afspraak