(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'>Enschede, € 7,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Meivakantie bij Museum TwentseWelle</div><div class='description'>In de meivakantie staat Museum TwentseWelle bol van de activiteiten. Kom een robot knutselen of ontwerp een vliegtuig voor een stopmotionfilm.</div> <div class='nivo-caption-price'>Denekamp, € 9,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Meivakantie bij Natura Docet Wonderryk Twente</div><div class='description'>In de meivakantie, van 22 t/m 30 april, kun je in Natura Docet Wonderryck Twente apenkooien in de museumtuin, een eigen fossiel kleien of gipsen en nog veel meer...</div> <div class='nivo-caption-price'>Zwolle, wo 3 mei, € 5,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Workshop: Breien? Je doet het zo!</div><div class='description'>Op 3 mei, in de meivakantie, leer je breien in het Stedelijk Museum in Zwolle.</div>

museum

 (102 gevonden)
toon op kaart

Galerie Aly Schutte, Giethmen

44,5 km
ma, wo, zo gesloten.

Aly Schutte-Borneman, heeft in de loop van de jaren een geheel eigen stijl ontwikkeld in het schilderen van veldbloemen.

'Thuis' beeldhouwwerken in openlucht galerie - Het Nieuwe ABG, Bergen op Zoom

196,5 km
alle dagen open. Gratis

Beeldentuin: Een oase van 500 m2 groen met wandelpaden. In het park staan grote en kleine beelden.

Vliegermuseum Ommen, Ommen

46,3 km
alle dagen open. Gratis

Gedurende het hele jaar kun je het vliegermuseum in Ommen bezoeken. Een expositie van ruim 100 jaar vliegergeschiedenis.

Expositie: Kunstwerk van klei Overijssel, Zwolle

63,5 km
za, zo gesloten.

Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) reist met het kunstwerk Ruimte voor de Rivier langs vijf Zwolse gebouwen.

Gezamelijke expositie Kunstroute Overijssel - Cultuurhuis Zwolle, Zwolle

66,7 km
zo gesloten.

Vanaf 1 april t/m 26 mei houden de leden van de Kunstroute Overijssel een gezamenlijke expositie in het Cultuurhuis te Zwolle.

Expositie: Fotoslag - gemeentehuis Hardenberg, Hardenberg

43,5 km
za, zo gesloten.

Op vrijdag 21 april opent wethouder René de Vent de expositie van fotogroep FotoSlag uit Slagharen in het gemeentehuis in Hardenberg.

Expositie: Wonen met een Plus - De Koppel Almelo, Almelo

21,2 km
alle dagen open.

Van begin maart tot 31 mei exposeert de Bornerbroekse kunstenares Miny Wigger in 'Wonen met een Plus' locatie De Koppel.

Het Deventer Wijnhuis, Deventer

48,1 km
ma, zo gesloten.

Al meer dan honderdvijfentwintig jaar is Het Deventer Wijnhuis / Slot-Kleverkamp dé wijnspecialist van Deventer en omgeving.

Expositie: ''Wie kan ik nog vertrouwen?'' - Bibliotheek Enschede, Enschede

0,2 km
zo gesloten.

De expositie “Wie kan ik nog vertrouwen” is eindelijk in Enschede. Vanaf 13 april een maand lang te zien bij de Bibliotheek Enschede.

Museum Staphorst, Staphorst

66,6 km
ma, zo gesloten. € 4,00

Breng eens een bezoek aan Museum Staphorst en maak kennis met de tradities van deze bijzondere gemeente.

12345678910