(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'>Enschede, zo 22 okt, € 7,50</div><div class='nivo-caption-inner'>BigBugs show in TwentseWelle</div><div class='description'>Altijd al oog in oog willen staan met een levensgrote kever, leverheersbeest of een kakkerlak? Kom dan in de herfstvakantie naar de TwentseWelle.</div> <div class='nivo-caption-price'>Oldenzaal</div><div class='nivo-caption-inner'>Expositie 'Semra Heydari en 'Hans Scholte in 't Hoff bij De Bond</div><div class='description'>Stadstheater De Bond presenteert van 18 oktober t/m 8 december een gezamenlijke expositie van Semra Heydari en Hans Scholte in ’t Hoff.</div> <div class='nivo-caption-price'>Schalkhaar</div><div class='nivo-caption-inner'>Expositie van Gerard Dubois bij School van Frieswijk</div><div class='description'>In de School van Frieswijk in Schalkhaar is van 1 oktober t/m 24 november de expositie '40 jaar fotopassie' van 'Gerard Dubois' te zien.</div> <div class='nivo-caption-price'>Holten</div><div class='nivo-caption-inner'>Expositie van 'Martien van der Heijden' bij Kulturhus Holten</div><div class='description'>Tot het eind van dit jaar exposeert de Holtense houtsnijder Martien van der Heijden een aantal van zijn houtsculptures in de dependance van het Holtense Kulturhus.</div>

museum

 (116 gevonden)
toon op kaart

Expositie: Marjoke van de Plassche - Galerie Urinoir Bezet, Lonneker

3,4 km
alle dagen open. Gratis

Van september t/m november kun je de werken van 'Marjoke van de Plassche' bekijken bij Galerie Urinior Bezet.

Expositie: Wederafbouw architectuur - Kunststation, Enschede

0,3 km
alle dagen open. Gratis

De restanten van de recent gesloopte architectuur van de wederopbouw in Twente is en wordt in kaart gebracht door twee kunstenaars.

Landbouwminiaturen Museum Frieswijk, Schalkhaar

47,9 km
alle dagen open.

Bij Museum Frieswijk in Schalkhaar kun je zo'n 1300 prachtige miniatuurtrekkers en -landbouwmachines en aanverwante artikelen bekijken.

Expositie: Esther Jacobse - Vrijhof Universiteit Twente, Enschede

3,8 km
alle dagen open.

Van 13 oktober t/m 14 november is er een expositie van 'Esther Jacobse' te zien bij Vrijhof bij de Universiteit Twente in Enschede.

Breda's Museum de Kerkschat, Breda

161,7 km
ma gesloten. Gratis

Het pronkstuk van deze vaste tentoonstelling van Breda's Museum op locatie is het paneelschilderij van het Sacrament van Niervaert. Het verbeeldt de...

Expositie: Beeldschoon - Art & Wellness Hotel Huis ten Wolde in De Bult, De Bult

83,7 km
alle dagen open. Gratis

Het hele jaar door kun je Art & Wellness Hotel Huis ten Wolde in De Bult binnen- en buitenbeelden, schilderijen en wandobjecten bewonderen.

Pop Up Museum, Almelo

22,3 km
alle dagen open.

Het Pop Up Museum op de 4e en 5e etage van de Javatoren in Almelo herbergt kunstwerken van acht Almelose kunstenaars.

Museum Buurtspoorweg, Boekelo

6,8 km
ma, di, wo, do, vr, za gesloten. € 9,50

Bij Museum Buurtspoorweg in Boekelo kun je spoorweggeschiedenis bewonderen én beleven. Een echt dagje uit en iedere zondag geopend.

Expositie: Spectra - Tetem, Enschede

1,5 km
alle dagen open. Gratis

Van 7 september t/m 12 november zie je bij Tetem de lichtinstallaties Spectra. Ook onderdeel van het Weekend van de Wetenschap.

Expositie: I who make mistakes on the eternal typewriter - Drawing Centre Diepenheim, Diepenheim

23,5 km
ma, di gesloten.

Van 16 september t/m 26 november is er bij het Drawing Centre Diepenheim de tentoonstelling 'I who make mistakes on the eternal typewriter' te zien.

12345678910