(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'>Haaksbergen</div><div class='nivo-caption-inner'>Landgoed Het Lankheet</div><div class='description'>Landgoed Het Lankheet is een groot bosrijk gebied, afgewisseld met heide en historische boerderijen. Je vindt het landgoed tussen Haaksbergen en Eibergen. </div> <div class='nivo-caption-price'>Almelo, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Korenmolen De Hoop</div><div class='description'>In het centrum van Almelo staat korenmolen De Hoop. Regelmatig draaien de wieken om de molenstenen het graan te laten malen.</div> <div class='nivo-caption-price'>Vriezenveen, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Veenmuseum Vriezenveenseveld</div><div class='description'>In dit unieke, kleinschalige buitenmuseum in Vriezenveen ervaar je hoe men in de tijd van de vervening leefde, woonde en werkte.</div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>IJsselbiënnale</div><div class='description'></div>

museum

 (132 gevonden)
toon op kaart

Expositie: Jo Woestenenk & Gerard Dijk - sporthal De Haverkamp, Markelo

27,2 km
alle dagen open. Gratis

In de expositieruimte van sporthal De Haverkamp kun je schilderijen gemaakt met verschillende technieken bewonderen t/m 31 juli.

'Thuis' beeldhouwwerken in openlucht galerie - Het Nieuwe ABG, Bergen op Zoom

196,5 km
alle dagen open. Gratis

Beeldentuin: Een oase van 500 m2 groen met wandelpaden. In het park staan grote en kleine beelden.

Expositie: Kunstwerk van klei Overijssel, Zwolle

67,5 km
za, zo gesloten.

Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) reist met het kunstwerk Ruimte voor de Rivier langs vijf Zwolse gebouwen.

Expositie: Fotoslag - gemeentehuis Hardenberg, Hardenberg

43,5 km
za, zo gesloten.

Bezoek tot en met 28 juni de expositie van fotogroep FotoSlag uit Slagharen in het gemeentehuis in Hardenberg.

Landbouwminiaturen Museum Frieswijk, Schalkhaar

47,9 km
alle dagen open.

Bij Museum Frieswijk in Schalkhaar kun je zo'n 1300 prachtige miniatuurtrekkers en -landbouwmachines en aanverwante artikelen bekijken.

Foto-expositie: 'Weer toekomst!' - Hogeschool Windesheim, Zwolle

63,5 km
za, zo gesloten. Gratis

De foto-expositie 'Weer toekomst!' is vanaf 10 mei te zien in Zwolle en toont een andere, aangrijpende kant van het vluchtelingendebat.

Expositie: natuurfoto's Michel Wissink - Kulturhus Holten, Holten

32,9 km
za, zo gesloten. Gratis

Van 1 mei t/m 25 augustus 2017 kun je een expositie bekijken van 'Michel Wissink' over natuurfoto's in het Kulturhus in Holten.

Expositie: Grootse mannen, kleine ego's - De Zwanenhof, Zenderen

16,0 km
za, zo gesloten. Gratis

Van 4 juni t/m 31 juli is de expositie ‘Grootse mannen, kleine ego’s’ te bewonderen in retraitehuis De Zwanenhof te Zenderen.

Expositie: KunstZinnig - Revalidatiecentrum 't Roessingh, Enschede

1,6 km
zo gesloten.

T/m 28 augustus is de expositie 'KunstZinnig' te zien bij Revalidatiecentrum 't Roessingh in Enschede.

Expositie: Street Art - Deventer Schouwburg, Deventer

50,2 km
alle dagen open. Gratis

De leerlingen van leerjaar 3 kader of mavo van Het Slatink, vmbo school van het Etty Hillesum Lyceum in Deventer exposeren t/m 20 juli in de Deventer...

12345678910