(advertentie)
<a href='/museum/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/museum/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/museum/expositie-tischbein-rijksmuseum-twenthe/detail.aspx?id=1870835&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, € 15,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Expositie: Tischbein</div><div class='description'>Kom van 7 september t/m 19 januari naar Rijksmuseum Twenthe en bekijk de expositie 'Tischbein' van Johann Friedrich August Tischbein.</div></a> <a href='/museum/expositie-weerribben-wieden-anders-bezoekerscentrum-de-wieden/detail.aspx?id=1842253&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Sint Jansklooster</div><div class='nivo-caption-inner'>Expositie: Weerriben-Wieden Anders</div><div class='description'>Van dinsdag 2 juli t/m 31 december is er bij Bezoekerscentrum De Wieden een mooie foto expositie ‘Weerribben-Wieden Anders’ te zien.</div></a>
Expositie: Weerribben-Wieden Anders - Bezoekerscentrum De Wieden
(advertentie)

Expositie: Weerribben-Wieden Anders - Bezoekerscentrum De Wieden

0,0 (0 beoordelingen)

Van dinsdag 2 juli t/m 31 december 2019 is er bij Bezoekerscentrum De Wieden een mooie foto expositie ‘Weerribben-Wieden Anders’ te zien van fotoclub Din 81 uit Vollenhove. Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen naar deze expositie in de vergader- en expositieruimte in gebouw De Holken aan het Beulakerpad in St. Jansklooster.

Fotoclub Din 81 exposeert met als thema ‘Weerribben-Wieden Anders’ van 2 juli tot en met 31 december 2019 in Bezoekerscentrum De Wieden in Sint Jansklooster.

Voor deze expositie zijn de leden van fotoclub "Din 81" uit Vollenhove de uitdaging aangegaan om, dit unieke natuurgebied in de kop van Overijssel, op een eigen verrassende manier in beeld te brengen. Alledaagse situaties gefotografeerd in een ander perspectief, licht of compositie leveren bijzondere beelden die het karakter, de schoonheid van de Weerribben/Wieden benadrukken.

Foto's die uitdagen om met nog meer verwondering anders te kijken naar dit veelzijdige en unieke natuurgebied In stijl met deze omgeving hebben wij gekozen voor natuurlijk expositie materiaal. De foto's zijn door Fotofabriek.nl geprint op decoratief en recyclebaar karton.

Fotoclub Din81
De in 1981 opgerichte club bestaat momenteel uit 18 leden, afkomstig uit de wijde omgeving van Vollenhove. De interesse van de leden omvat het hele scala van de fotografie, straatfotografie, natuurfotografie, macro, landschap en artistieke fotografie, waaronder b.v. Lomografie.

De club bestaat over enige tijd veertig jaar en in die afgelopen periode is de club actief geweest op velerlei vlakken van de fotografie en ook de exposities waren verrassend. Enkele jaren achtereen is er in de open lucht geëxposeerd, waaronder ook al eens eerder in de Wieden met de expositie "Riet". Vele grote foto's waren in en rond het water te zien.

Ook in Blokzijl en Ossenzijl waren buitenexposities. Natuurlijk is er de jaarlijkse expositie van enkele maanden in de foyer van theater de Meenthe in Steenwijk. De club staat open voor elke serieuze fotograaf, iedereen is welkom om enige avonden van deze club te komen bezoeken.

foto: mail organisatie

openingstijden:
magesloten
di10:00-17:00
wo10:00-17:00
do10:00-17:00
vr10:00-17:00
za10:00-17:00
zo10:00-17:00