(advertentie)
<a href='/museum/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/museum/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/museum/expositie-boereneenvoud-herberg-de-pol/detail.aspx?id=1857452&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Diepenheim</div><div class='nivo-caption-inner'>Expositie: Boereneenvoud - Herberg de Pol</div><div class='description'>T/m 29 september kun je de dubbelexpositie 'boereneenvoud' zien bij Herberg de Pol. Bekijk werken van Elisabeth Heuff en Marijke Heuff.</div></a> <a href='/museum/expositie-studio-complex-concordia/detail.aspx?id=1842262&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede</div><div class='nivo-caption-inner'>Expositie: Studio Complex - Concordia</div><div class='description'>Van 6 juli t/m 1 september is er bij Concordia in Enschede een groepsexpositie te zien.</div></a>
Expositie: Printlab - Rijksmuseum Twenthe Enschede
(advertentie)

Expositie: Printlab - Rijksmuseum Twenthe Enschede

0,0 (0 beoordelingen)

De expositie Printlab is nu te zien in het Rijksmuseum Twenthe in Enschede en geopend tot en met 28 februari 2016.

Vijf internationaal opererende kunstenaars richten in het Rijksmuseum Twenthe een grafieklaboratorium in, genaamd Printlab. In dit lab worden op het hoogste artistieke niveau de grenzen tussen grafiek en andere kunstdisciplines verkend. Dat gebeurt op onconventionele en experimentele wijze. Het Printlab is een onderdeel van de samenwerking tussen kunstcentrum Kloster Bentlage, Rijksmuseum Twenthe, Twentse Welle en Dynamo Expo in Enschede.

Catriona Leahy
De eerste kunstenares, die al aan de slag is in het Rijkmuseum Twenthe, is Catriona Leahy. Afgelopen jaar was zij als artist in residence te gast bij het FLACC in Genk, een werkplaats voor beeldende kunstenaars. Catriona Leahy heeft zich in het Printlab op een tijdreis begeven. Ze experimenteerde met haar kunstzinnige materiaal om zowel de geschiedenis van de Belgische steenkolenregio als de verschijnselen van vergankelijkheid visueel te maken. Haar werk is een voorbeeld van de grensovergangen die bij Snap 2015 op alle niveaus plaatsvinden.

waar: Expositie: Printlab - Rijksmuseum Twenthe Enschede, Enschede

prijs: € 9,00 (Volwassene)

type: Expositie

openingstijden:
magesloten
di11:00-17:00
wo11:00-17:00
do11:00-17:00
vr11:00-17:00
za11:00-17:00
zo11:00-17:00