(advertentie)
<a href='/museum/overuit-verder-in-overijssel/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div></a> <a href='/museum/overuit-verder-in-overijssel/detail.aspx?id=1581300&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div></a> <a href='/doen/beeldentuin-marienheem/detail.aspx?id=771615&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Mariënheem, € 8,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Beeldentuin Mariënheem</div><div class='description'>Omgeven door bossen en heide met uitgestrekte fietsroutes, een ideale plaats om even tot rust te komen in een prachtige parkachtige tuin.</div></a>
Expositie: Martien van der Heijden - Kulturhus Holten
(advertentie)

Expositie: Martien van der Heijden - Kulturhus Holten

0,0 (0 beoordelingen)

Tot het eind van dit jaar exposeert de Holtense houtsnijder Martien van der Heijden een aantal van zijn houtsculptures in de dependance van het Holtense Kulturhus aan de Tuinstraat 2.

Tijdens zijn drukke werkzame leven als zelfstandig ondernemer heeft Martien zich naast zijn werk altijd aangetrokken gevoeld tot het werken mét en iets uitbeelden ín hout. Na zijn pensionering heeft hij dit dan ook direct opgepakt en heeft hij les genomen bij de professioneel houtkunstenaar de heer Peeters in Brummen. Daar heeft hij de kneepjes van het houtbewerken geleerd. Zijn werk bestaat uit houtsnij- en beeldhouwwerk. Samen met een collega houtbewerker heeft hij in Raalte een permanente expositieruimte, die op afspraak bezocht kan worden.

De expositie van Martien van der Heijden in de dependance van het Kulturhus aan de Tuinstraat 2 is te bezichtigen op werkdagen tijdens kantooruren, dus maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Martien doet ook mee aan de EtalageKunstRoute van de Vereniging van Holtense Beeldende Kunmstenaars (VHBK). Zijn kunstwerk is te zien in de etalage van Roelie Bloem en Design (voorheen Marjo Bloemsierkunst) aan de Oranjestraat 27. De EtalageKunstRoute duurt van 14 oktober tot en met 12 november.

openingstijden:
ma09:00-17:00
di09:00-17:00
wo09:00-17:00
do09:00-17:00
vr09:00-17:00
zagesloten
zogesloten