(advertentie)
<a href='/museum/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/museum/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/museum/expositie-het-brein-lwl-museum-munster/detail.aspx?id=1732225&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Münster, € 6,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Expositie: Het brein - LWL-Museum Münster</div><div class='description'>Neem een kijkje in je hoofd! Ontdek wat daar gebeurt, hoe zich een persoonlijkheid vormt, gevoelens ontstaan of plannen worden gesmeed.</div></a> <a href='/museum/expositie-saskia-obdeijn-stadsgehoorzaal/detail.aspx?id=1829966&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Kampen</div><div class='nivo-caption-inner'>Expositie: Saskia Obdeijn - Stadsgehoorzaal</div><div class='description'>Tot en met 9 juli hangt het werk van Saskia Obdeijn in de bovengang van de Stadsgehoorzaal. </div></a>
Expositie: Maike Eilers en Judith Bloedjes - Beeld en Aambeeld
(advertentie)

Expositie: Maike Eilers en Judith Bloedjes - Beeld en Aambeeld

0,0 (0 beoordelingen)

Van 24 februari t/m 27 maart 2019 kan je de expositie zien van Maike Eilers en Judith Bloedjes. De tentoonstelling wordt geopend op zondag 24 februari om 16:00 uur. 
De beide kunstenaars zullen hierbij aanwezig zijn.

Maike Eilers

Maike Eilers behaalde in 2015 haar bachelor of Fine Art aan de ArtEZ hogeschool voor de kunsten in Enschede (Aki). Haar werk bleef daarbij niet onopgemerkt want nog in hetzelfde jaar werd ze gevraagd voor verschillende groepstentoonstellingen en nog geen jaar later was haar werk al bij galerie Beeld & Aambeeld te zien. Een primeur voor de galerie en voor haarzelf, want het was haar eerste solotentoonstelling. 

Judith Bloedjes
Judith Bloedjes is keramist én goudsmid tegelijk. Porselein en zilver: de unieke combinatie van twee prachtige ambachten resulteert in een collectie sieraden (en objecten) waaruit de liefde voor schoonheid, vorm, het ambacht en het materiaal valt af te lezen.

Haar handgemaakte collectie sieraden, objecten en installaties worden al vele jaren geselecteerd voor presentaties in internationale galeries en Koninklijke paleizen en aangekocht door zowel privéverzamelaars als musea in binnen- en buitenland. Haar unieke objecten en sieraden hebben een monumentaal, industrieel uiterlijk maar bij nadere beschouwing een zachte, verfijnde uitstraling. Liefde voor schoonheid is de rode draad in haar werk. Schoonheid van het zilver en het fascinerende witte Limoges-porselein en liefde voor puur vakmanschap, waarbij de draagbaarheid van het sieraad niet uit het oog wordt verloren.

Het werd voor galeriehouder Karel Betman de hoogste tijd om deze sieraden te laten zien aan het publiek van zijn galerie, of zoals Judith Bloedjes het op haar website zelf zegt: aan het publiek van “the world famous Beeld & Aambeeld”.

Muziek: Bert van der Veen speelt op de vleugel.

foto: Mail organisatie/ Maaike Eilers

openingstijden:
magesloten
digesloten
wo10:00-17:00
do10:00-21:00
vr10:00-17:00
za10:00-17:00
zogesloten