(advertentie)
<a href='/museum/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/museum/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/museum/expositie-hangin-together-bad-bentheim/detail.aspx?id=1868668&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Bad Bentheim</div><div class='nivo-caption-inner'>Expositie: Hangin Together - Bad Bentheim</div><div class='description'>24 augustus tot en met 13 oktober,Ze laat in deze expositie haar werk zien als concertfotograaf, ze legde vele muzikale grootheden vast met haar lens.</div></a>
Expositie: Kinderen van Afrika - Kulturhus Holten
(advertentie)

Expositie: Kinderen van Afrika - Kulturhus Holten

0,0 (0 beoordelingen)

Van 1 juni tot 1 oktober 2019 worden in de dependance van het Kulturhus aan de Tuinstraat foto’s geëxposeerd van Hans Wissink uit Holten. De expositie heeft als titel “Kinderen van Afrika”.

Hans heeft deze foto’s gemaakt tijdens zijn reizen door een aantal Afrikaanse landen. In 1998 maakte hij zijn eerste reis naar Gambia en Senegal. In de jaren daarna volgende nog reizen naar Mali, Burkina Faso, Egypte, Ethiopië, Ghana, Togo en Benin. Een paar van deze landen heeft hij meermalen bezocht. Vooral Mali en Ethiopië hebben diepe indruk op hem gemaakt. Vanwege de landschappen, maar vooral ook vanwege de mensen die er wonen. Arm, maar vriendelijk en gastvrij. En prachtig om te fotograferen. Helaas is in de afgelopen jaren de situatie in een aantal van deze landen drastisch gewijzigd. Het is er minder veilig geworden. Daarom zit een nieuwe reis naar Afrika er niet meer in.

foto: Pixabay.com / Ian Ingalula

openingstijden:
ma09:00-17:00
di09:00-17:00
wo09:00-17:00
do09:00-17:00
vr09:00-17:00
zagesloten
zogesloten