(advertentie)
<a href='/museum/overuit-stopt/detail.aspx?id=1891965&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT stopt!</div><div class='description'></div></a>
Expositie: Hangin Together - Bad Bentheim
(advertentie)

Expositie: Hangin Together - Bad Bentheim

0,0 (0 beoordelingen)

De expositie loopt van 24 augustus t/m 13 oktober 2019. “Iʼll keep you where the light is” ;Dit is de tekst van haar  logo en raakt  de essentie van haar werk. Naast dat fotografie natuurlijk letterlijk 'schrijven met licht' betekent, zoeken de onderwerpen/mensen die zij vastlegt ook bewust het licht op; willen daar staan. Door het vastleggen van die momenten worden ze daar vereeuwigd.

Ze laat in deze expositie haar werk zien als concertfotograaf, ze legde vele muzikale grootheden vast met haar lens. Naast haar concertfotoʼs kun je je ook laten verrassen door beelden van haar met een prachtig bevreemde stijl.

Ze exposeert samen met Hiske van Keulen. Zij is eigenaar van en fotografe voor The Little Bee fotografie. Haar passie zijn het combineren van muziek en fotografie, en portretfotografie. Naast dat zij haar concertfotoʼs exposeert, is hier ook het resultaat te bewonderen van haar project Tattoos in Music. Waarbij ze muzikanten heeft gefotografeerd met hun vaak persoonlijke tatoeages met een verhaal. 

Ook exposeert zij met haar project Nothing to Hide. Waarbij kleine pure zwart portretjes te zien zijn. In Haus Westerhof is een kleine fotostudio opgebouwd waar u ook zelf op foto kunt en deel kunt nemen aan het Nothing to Hide project. Voor 25,- krijgt u dan uw foto, ingelijst, thuisgestuurd. 

Foto: A Nice Try Production

 

openingstijden:
magesloten
digesloten
wogesloten
dogesloten
vrgesloten
za14:00-17:00
zo14:00-17:00

uitzonderingen op de aanvangstijd / openingstijd:
Donderdag op afspraak