(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'>Lonneker, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Expositie van 'Marjoke van de Plassche' bij Galerie Urinoir Bezet</div><div class='description'>Van september t/m november kun je de werken van 'Marjoke van de Plassche' bekijken bij Galerie Urinior Bezet.</div> <div class='nivo-caption-price'>Delden, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Expositie 'Verlaten Plekken' bij Blekkenhorst Totaal Wonen</div><div class='description'>In de winkel van Blekkenhorst Totaal wonen in Delden is van 17 september tot 31 oktober een expositie ingericht met foto's van Frans en Truus Nijland.</div> <div class='nivo-caption-price'>Deventer</div><div class='nivo-caption-inner'>Expositie 'Etty en de engel' bij het Etty Hillesum Centrum</div><div class='description'>T/m 15 oktober is de tentoonstelling 'Etty en de engel' van 'Mark Visione' te zien bij het Etty Hillesum Centrum in Deventer.</div> <div class='nivo-caption-price'>Zwolle</div><div class='nivo-caption-inner'>Expositie 'Het Late Licht' bij Museum de Fundatie in Zwolle</div><div class='description'>Vanaf 24 mei toont Museum de Fundatie recente schilderijen van Jeroen Krabbé. </div>
Expositie: Detail van Formaat - Galerie Steenwijk
(advertentie)

Expositie: Detail van Formaat - Galerie Steenwijk

0,0 (0 beoordelingen)

Van 9 februari t/m 4 maart 2017 kun je bij Galerie Steenwijk de expositie 'Detail van Formaat' van Loes van Dijk bekijken. 

Schilderijen en etsen
Loes van Dijk woont in Echten. Zij is geboren in 1957 in Vlaardingen. Vanaf haar jeugd is zij bezig met tekenen en schilderen. Sinds 1997 is zij professioneel beeldend kunstenaar. Haar werk varieert van traditioneel-realistische schilderijen tot meer abstract werk. Terugkerend element is het werken in vlakken; afbakening en herhaling geeft ritme aan het werk. Kleuren, details en sfeer spelen een prominente rol in het werk van Loes. De expositie geeft een goed overzicht van de ontwikkeling in haar schilderijen en etsen.

openingstijden:
ma13:30-17:00
di13:30-17:00
wo13:30-17:00
do13:30-17:00
vr13:30-17:00
za10:00-12:30
zogesloten