(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'>Aalten, ma 2 jan, € 5,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Bezoek de Aaltense Musea</div><div class='description'>De Aaltense Musea, gevestigd in drie met elkaar verbonden rijksmonumentale panden aan de Markt, vertellen van het (over)leven van een gemeenschap in gewone en ongewone tijden. Wij zijn een familiemuseum.</div> <div class='nivo-caption-price'>Borculo, ma 2 jan, € 7,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Kristalmuseum Borculo</div><div class='description'>In het Kristalmuseum te Borculo kun je de geschiedenis van de aarde ontdekken. Er is een grote collectie fossielen, mineralen, kristallen en edelstenen.</div> <div class='nivo-caption-price'>Asten, € 7,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Museum Klok en Peel in Asten</div><div class='description'>Het Museum Klok & Peel heeft de grootste collectie luidklokken en beiaarden -klokkenspellen - ter wereld. De klokkencollectie bekijkt u aan de hand van verschillende thema’s, zoals klokkengieten en klinken als een klok. In de grote zaal staan klokken uit alle werelddelen.
Het Beiaardmuseum heeft daardoor een veel grotere behuizing gekregen. Ga vooral eens kijken.</div> <div class='nivo-caption-price'>Tilburg, € 10,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Natuurmuseum Brabant</div><div class='description'>Een erg leuk familiemuseum over het leven van plant en dier, met een knipoog naar de mens. </div> <div class='nivo-caption-price'>Denekamp, € 9,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Voorjaarsvakantie Natura Docet</div><div class='description'>In de voorjaarsvakantie, van zaterdag 18 februari t/m zondag 5 maart, zijn er leuke activiteiten bij Natura Docet Wonderryck Twente in Denekamp.</div> <div class='nivo-caption-price'>Zwolle, € 12,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Bonami Spelcomputer Museum</div><div class='description'>Het éérste museum waar je met een deel van de tentoongestelde computers en games mag spelen. </div>
Expositie: Detail van Formaat - Galerie Steenwijk
(advertentie)

Expositie: Detail van Formaat - Galerie Steenwijk

0,0 (0 beoordelingen)

Van 9 februari t/m 4 maart 2017 kun je bij Galerie Steenwijk de expositie 'Detail van Formaat' van Loes van Dijk bekijken. 

Schilderijen en etsen
Loes van Dijk woont in Echten. Zij is geboren in 1957 in Vlaardingen. Vanaf haar jeugd is zij bezig met tekenen en schilderen. Sinds 1997 is zij professioneel beeldend kunstenaar. Haar werk varieert van traditioneel-realistische schilderijen tot meer abstract werk. Terugkerend element is het werken in vlakken; afbakening en herhaling geeft ritme aan het werk. Kleuren, details en sfeer spelen een prominente rol in het werk van Loes. De expositie geeft een goed overzicht van de ontwikkeling in haar schilderijen en etsen.

openingstijden:
ma13:30-17:00
di13:30-17:00
wo13:30-17:00
do13:30-17:00
vr13:30-17:00
za10:00-12:30
zogesloten