(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'>Nijverdal, € 4,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Memory Museum</div><div class='description'>In het oorlogsmuseum beleef je de periode 1935 - 1945 tot en met de bevrijding van Europa, stap voor stap.</div> <div class='nivo-caption-price'>Almelo, zo 1 jan, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Bolletje Bakkerijmuseum</div><div class='description'>Ontdek hoe brood, beschuit, koekjes en taarten uit de houtoven kwamen.</div> <div class='nivo-caption-price'>Deventer</div><div class='nivo-caption-inner'>Deventer wijnhuis</div><div class='description'>Al meer dan honderdvijfentwintig jaar is Het Deventer Wijnhuis / Slot-Kleverkamp dé wijnspecialist van Deventer en omgeving.</div>

museum

 (144 gevonden)
toon op kaart

Kasteel Raadhuis Dommelrode, Sint-Oedenrode

123,0 km
za, zo gesloten.

Het Kasteel Raadhuis Dommelrode fungeert naast gemeentehuis als museum met archeologische vondsten.

't Heemhoes, Denekamp

18,7 km
vr, za, zo gesloten.

't Heemhoes is een informatie- en documentatiecentrum met diverse historisch waardevolle collecties waaronder een streekbibliotheek.

Oudheidkamer Het Middendorpshuis, Den Ham

38,5 km
zo gesloten. € 1,50

In de oudheidkamer wordt de geschiedenis van de Den Ham en Vroomshoop via verschillende thema’s in beeld gebracht.

Kempenmuseum De Acht Zaligheden, Eersel

145,6 km
alle dagen open. € 4,00

Het Kempenmuseum De Acht Zaligheden legt sinds 1979, met een veelzijdige collectie, de nadruk legt op de geschiedenis van de groene omgeving.

Nationaal Oorlogs- en verzetsmuseum , Overloon

96,9 km
alle dagen open. € 15,00

In het Oorlogsmuseum in Overloon, gelegen in het mooie en bosrijke park, beleef je de bezetting en de vervolging van de Tweede Wereld Oorlog.

Oudheidkamer, Werkendam

144,7 km
zo gesloten.

Verschillende materialen uit het Biesbosch verleden en oude foto's van Zevenhuizen zijn hier te bezichtigen

Nationaal Historisch Orgelmuseum, Elburg

76,5 km
zo gesloten. € 2,00

Het Nationaal Historisch Orgelmuseum in Elburg heeft een grote verzameling foto's en tekeningen van historische orgels en kerkorgels en...

Boerderijmuseum 'De Bovenstreek', Oldebroek

71,3 km
zo gesloten. € 3,50

Museum De Bovenstreek heeft een mooie verzameling oude gereedschappen die je laat zien hoe de bevolking hier leefde en werkte.

Historisch Cultureel Info Centrum Vechtdal, Gramsbergen

46,0 km
zo gesloten. € 2,50

Maak in het Historisch Cultureel Info Centrum Vechtdal kennis met de cultuur en historie van het prachtige Nederlandse- en Duitse Vechtdal.

Het Klöpkeshoes, Denekamp

18,4 km
alle dagen open. Gratis

Een authentiek stukje geschiedenis, doorlopend te bezichtigen. Ook is er een picknickplaats ingericht, gratis te gebruiken.

12345678910