(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'>Delden, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Expositie 'Verlaten Plekken' bij Blekkenhorst Totaal Wonen</div><div class='description'>In de winkel van Blekkenhorst Totaal wonen in Delden is van 17 september tot 31 oktober een expositie ingericht met foto's van Frans en Truus Nijland.</div> <div class='nivo-caption-price'>Deventer</div><div class='nivo-caption-inner'>Expositie 'Etty en de engel' bij het Etty Hillesum Centrum</div><div class='description'>T/m 15 oktober is de tentoonstelling 'Etty en de engel' van 'Mark Visione' te zien bij het Etty Hillesum Centrum in Deventer.</div> <div class='nivo-caption-price'>Zwolle</div><div class='nivo-caption-inner'>Expositie 'Het Late Licht' bij Museum de Fundatie in Zwolle</div><div class='description'>Vanaf 24 mei toont Museum de Fundatie recente schilderijen van Jeroen Krabbé. </div>
 

Afstanden worden getoond vanaf:

Enschede wijzig

Uw selectie

archeologie & historiewis
uitgebreid zoeken
op regio, plaats en datum
(advertentie)

museum

 (81 gevonden)
toon op kaart

Koffiemolenmuseum De Koffiemölle, Holten

31,2 km
alle dagen open.

De Koffiemölle is een koffie- en theeschenkerij midden in de prachtige landelijke omgeving van het dorp Holten met de Holterberg.

Bornse Synagoge, Borne

12,7 km
alle dagen open.

In januari 1843 werd in Borne de nieuw gebouwde synagoge plechtig ingewijd, ter vervanging van voorafgaande tijdelijke voorzieningen.

Veenmuseum Vriezenveenseveld, Vriezenveen

30,0 km
ma, vr, za gesloten. Gratis

In dit unieke, kleinschalige buitenmuseum in Vriezenveen ervaar je hoe men in de tijd van de vervening leefde, woonde en werkte.

Historisch Centrum Overijssel, Zwolle

63,3 km
ma, za, zo gesloten. Gratis

Archieven, boeken, prenten, kranten, kaarten, foto's, films, video's en geluidsopnames vertellen het verhaal van Overijssel van de Middeleeuwen tot...

't Heemhoes, Denekamp

18,7 km
vr, za, zo gesloten.

't Heemhoes is een informatie- en documentatiecentrum met diverse historisch waardevolle collecties waaronder een streekbibliotheek.

Rijssens Museum, Rijssen

26,5 km
ma, zo gesloten. € 5,50

In het Rijssens Museum kom je alles te weten over Rijssen, de jute-industrie, klederdracht en het leven van vroeger.

Memory Museum, Nijverdal

33,3 km
ma gesloten. € 4,50

In het oorlogsmuseum beleef je de periode 1935 - 1945 tot en met de bevrijding van Europa, stap voor stap.

Museumboerderij De Pothaar, Bathmen

35,9 km
ma, vr, za, zo gesloten. € 2,50

In boerderijmuseum De Pothaar is te zien hoe het Sallandse boerenleven er in vroeger tijden uitzag.

Bolletje Bakkerijmuseum, Almelo

21,4 km
ma, zo gesloten. Gratis

Ontdek hoe brood, beschuit, koekjes en taarten uit de houtoven kwamen.

Het Vrouwenhuis, Zwolle

63,7 km
ma, zo gesloten. € 4,00

De rijke Aleida Greve bepaalde bij testament dat haar prachtige patriciërshuis tot hofje voor bejaarde vrouwen moest worden bestemd.

123456789