(advertentie)
<a href='/museum/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/museum/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/museum/expositie-75-jaar-bevrijding-bibliotheek/detail.aspx?id=1836056&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Expositie: 75 jaar bevrijding - Bibliotheek</div><div class='description'>In het kader van 75 jaar bevrijding kijken we 75 jaar terug en brengen de hele bevrijdingsroute in beeld. </div></a> <a href='/museum/expositie-kinderen-van-afrika-kulturhus-holten/detail.aspx?id=1834275&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Holten</div><div class='nivo-caption-inner'>Expositie: Kinderen van Afrika - Kulturhus Holten</div><div class='description'>Van 1 juni tot 1 oktober worden in de dependance van het Kulturhus aan de Tuinstraat foto’s geëxposeerd van Hans Wissink uit Holten.</div></a>

museum

 (68 gevonden)
toon op kaart

Veenmuseum Vriezenveenseveld, Vriezenveen

30,0 km
ma, vr, za gesloten. Gratis

In dit unieke, kleinschalige buitenmuseum in Vriezenveen ervaar je hoe men in de tijd van de vervening leefde, woonde en werkte.

Historisch Centrum Overijssel, Zwolle

63,3 km
zo, ma, za gesloten. Gratis

Archieven, boeken, prenten, kranten, kaarten, foto's, films, video's en geluidsopnames vertellen het verhaal van Overijssel van de Middeleeuwen tot...

't Heemhoes, Denekamp

18,7 km
zo, vr, za gesloten.

't Heemhoes is een informatie- en documentatiecentrum met diverse historisch waardevolle collecties waaronder een streekbibliotheek.

Oudheidkamer Het Middendorpshuis, Den Ham

38,5 km
zo gesloten. € 1,50

In de oudheidkamer wordt de geschiedenis van de Den Ham en Vroomshoop via verschillende thema’s in beeld gebracht.

Goors Historisch Museum, Goor

21,2 km
zo, ma, za gesloten. Gratis

In dit fraaie gebouw wordt het Goorse verleden tot leven gebracht door middel van museale objecten en heemkundige aspecten.

Museumboerderij De Pothaar, Bathmen

35,9 km
zo, ma, vr, za gesloten. € 2,50

In boerderijmuseum De Pothaar is te zien hoe het Sallandse boerenleven er in vroeger tijden uitzag.

Rijssens Museum, Rijssen

26,5 km
zo, ma gesloten. € 5,50

In het Rijssens Museum kom je alles te weten over Rijssen, de jute-industrie, klederdracht en het leven van vroeger.

Schoolmuseum Educatorium Ootmarsum, Ootmarsum

20,8 km
alle dagen open. € 5,00

In een historisch vakwerkgebouw kun je in diverse vertrekken de ontwikkeling van het onderwijs door de eeuwen heen zien.

Stedelijk Museum Kampen, Kampen

76,4 km
ma gesloten. € 6,00

10,0 (1 beoordeling)

Het Stedelijk Museum Kampen heeft vier hoofdonderwerpen: Water, Religie, Rechtspraak en het Huis van Oranje.

Historisch Cultureel Info Centrum Vechtdal, Gramsbergen

46,0 km
zo gesloten. € 2,50

Maak in het Historisch Cultureel Info Centrum Vechtdal kennis met de cultuur en historie van het prachtige Nederlandse- en Duitse Vechtdal.

1234567