(advertentie)
<a href='/museum/overuit-verder-in-overijssel/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div></a> <a href='/museum/overuit-verder-in-overijssel/detail.aspx?id=1581300&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div></a> <a href='/museum/expositie-stadspresentatie-oldenzaal-palthehuis/detail.aspx?id=1679273&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Oldenzaal, € 5,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Stadspresentatie Oldenzaal</div><div class='description'>De historie van Oldenzaal is in het Palthe Huis nu te zien als één lopend verhaal. Leerzaam voor wie nog weinig weet van de historie van Oldenzaal, maar ook interessant voor de kenner.</div></a>

Museumgids en exposities

De museumgids met een overzicht van alle musea in Overijssel en de Achterhoek. Alles in onderverdeeld in de categorieën archeologie, kunst, techniek, kasteel, historie en natuur. Met ook de exposities in de regionale musea en ateliers. Ontbreekt uw expositie in deze agenda? Mail het naar info@overuit.nl

museum

 (388 gevonden)
toon op kaart

Bezoekerscentrum Het Lammerinkswönner, Enschede

2,4 km
zo, ma, di, wo, do, vr gesloten.

Natuureducatief bezoekerscentrum Het Lammerinkswönner is een authentiek Twents ‘lös hoes’ en ligt in Ledeboerpark en landgoed Het Wageler.

'Thuis' beeldhouwwerken in openlucht galerie - Het Nieuwe ABG, Bergen op Zoom

196,5 km
zo, ma, di, wo, do, vr, za gesloten. Gratis

Beeldentuin: Een oase van 500 m2 groen met wandelpaden. In het park staan grote en kleine beelden.

Expositie: Penseelstreken van een waterman - Kulturhus De Eendracht, Giethoorn

78,5 km
ma, di, wo, do, vr gesloten.

Van 4 februari t/m 31 maart zie je in de Eendracht de werken van Leo Jutten die een voorliefde heeft voor het schilderen van voer- en vaartuigen.

Expositie: Prismare Joffers van de Jong, Enschede

1,2 km
ma, di, wo, do, vr gesloten. Gratis

Kom van 1 december t/m 1 maart 2018 naar de expositie van Joffers van de Jong. In de expositie kom je de mooiste modetekeningen bewonderen!

Architectuurcentrum Rondeel, Deventer

50,4 km
ma, di, wo, do, vr gesloten.

De hoofddoelstelling van de Stichting Architectuurcentrum Rondeel is het stimuleren van de belangstelling voor architectuur en stedenbouw!

Galerie Urinoir Bezet, Lonneker

3,4 km
zo, ma, di, wo, do, vr, za gesloten. Gratis

Een oude urinoir wat is omgetoverd tot een mini-galerie. De Galerie is 24 uur per dag te bezichtigen via de gesloten glazen deuren.

Veenmuseum Vriezenveenseveld, Vriezenveen

30,0 km
zo, di, wo, do gesloten. Gratis

In dit unieke, kleinschalige buitenmuseum in Vriezenveen ervaar je hoe men in de tijd van de vervening leefde, woonde en werkte.

Bolwerksmolen, Deventer

50,6 km
di, za gesloten. Gratis

Kom eens kijken hoe de molenaar en de vrijwilligers stammen zagen en allerlei voorkomende klussen doen.

Historisch Centrum Overijssel, Zwolle

63,3 km
di, wo, do, vr gesloten. Gratis

Archieven, boeken, prenten, kranten, kaarten, foto's, films, video's en geluidsopnames vertellen het verhaal van Overijssel van de Middeleeuwen tot...

Landbouwminiaturen Museum Frieswijk, Schalkhaar

47,9 km
zo, ma, di, wo, do, vr, za gesloten.

Bij Museum Frieswijk in Schalkhaar kun je zo'n 1300 prachtige miniatuurtrekkers en -landbouwmachines en aanverwante artikelen bekijken.

12345678910