(advertentie)
<a href='/museum/overuit-verder-in-overijssel/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div></a> <a href='/museum/overuit-verder-in-overijssel/detail.aspx?id=1581300&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div></a> <a href='/museum/expositie-deventer-koek/detail.aspx?id=1675434&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Deventer, € 9,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Expositie: Deventer Koek</div><div class='description'>Kom van 21 januari t/m 3 juni naar de expositie over het best bewaarde geheim van Deventer; het recept van Deventer Koek.</div></a> <a href='/museum/expositie-winters-van-nu-siemen-dijkstra/detail.aspx?id=1671596&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Kampen, € 2,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Expositie: Winters van nu - Siemen Dijkstra</div><div class='description'>Kom van 20 januari t/m 25 maart 2018 naar de expositie Winters van nu van kunstenaar Siemen Dijkstra in het Stedelijk Museum Kampen.</div></a>

Museumgids en exposities

De museumgids met een overzicht van alle musea in Overijssel en de Achterhoek. Alles in onderverdeeld in de categorieën archeologie, kunst, techniek, kasteel, historie en natuur. Met ook de exposities in de regionale musea en ateliers. Ontbreekt uw expositie in deze agenda? Mail het naar info@overuit.nl

museum

 (397 gevonden)
toon op kaart

Expositie: Marianne Lammersen - Kunst-Torentje, Almelo

0,2 km
zo, ma, di, wo, do, vr, za gesloten.

Van 18 november 2017 t/m 18 februari 2018 kun je bij Kunst-Torentje in Almelo de expositie van 'Marianne Lammersen' zien.

'Thuis' beeldhouwwerken in openlucht galerie - Het Nieuwe ABG, Bergen op Zoom

196,5 km
zo, ma, di, wo, do, vr, za gesloten. Gratis

Beeldentuin: Een oase van 500 m2 groen met wandelpaden. In het park staan grote en kleine beelden.

Expositie: Zorg Land Goed - Stadsetalage Deventer, Deventer

50,5 km
zo, ma, di, wo, do, vr, za gesloten.

750 jaar zorg in Deventer is van 8 september 2017 t/m 28 januari 2018 te zien in de Stadsetalage van het Stadhuis van Deventer.

Expositie: Jan Kremer - Gemeentehuis Hardenberg, Hardenberg

43,5 km
ma, di, wo, do, vr gesloten.

Van 29 september 2017 tot en met 24 januari 2018 exposeert Jan Kremer uit Hardenberg in het gemeentehuis van Hardenberg.

Expositie: Prismare Joffers van de Jong, Enschede

1,2 km
ma, di, wo, do, vr gesloten. Gratis

Kom van 1 december t/m 1 maart 2018 naar de expositie van Joffers van de Jong. In de expositie kom je de mooiste modetekeningen bewonderen!

Expositie: Vera Schurer, Dalfsen

53,5 km
ma, di, wo, do, vr gesloten.

Expositie in het gemeentehuis van Dalfsen van 12 januari tot en met 20 februari van fotograaf Vera Schurer.

Landbouwminiaturen Museum Frieswijk, Schalkhaar

47,9 km
zo, ma, di, wo, do, vr, za gesloten.

Bij Museum Frieswijk in Schalkhaar kun je zo'n 1300 prachtige miniatuurtrekkers en -landbouwmachines en aanverwante artikelen bekijken.

Galerie Urinoir Bezet, Lonneker

3,4 km
zo, ma, di, wo, do, vr, za gesloten. Gratis

Een oude urinoir wat is omgetoverd tot een mini-galerie. De Galerie is 24 uur per dag te bezichtigen via de gesloten glazen deuren.

Lanz-Bulldog Museum, Vollenhove

82,3 km
zo, ma, di, wo, do, vr, za gesloten. € 2,00

Ben je gek van oude trekkers? Kom dan naar het Lanz-Bulldog Museum in Vollenhove en haal je hart op!

Touwslagerij Steenbergen, Gorssel

47,3 km
ma, di, wo, do, vr gesloten.

Touwslagerij Steenbergen in Gorssel is één van de laatste in werking zijnde ambachtelijke touwslagerijen van Nederland.

12345678910