(advertentie)
<a href=''><div class='nivo-caption-price'>&nbsp;</div><div class='nivo-caption-inner'>Cultuurprijs Overijssel</div><div class='description'></div></a> <a href=''><div class='nivo-caption-price'>&nbsp;</div><div class='nivo-caption-inner'>Cultuurprijs Overijssel</div><div class='description'></div></a> <a href=''><div class='nivo-caption-price'>&nbsp;</div><div class='nivo-caption-inner'>Cultuurprijs Overijssel</div><div class='description'></div></a>

Cultuurprijs 2018

Alle disciplines op het gebied van kunst en cultuur komen in aanmerking voor de Cultuurprijs Overijssel 2018! Architectuur, amateurkunst, beeldende kunst, cultuurhistorie, dans, muziek, fotografie, film, theater en letteren. Van belang is dat het werk inspirerend is en dat het een culturele en sociale waarde heeft voor Overijssel. 

De genomineerde persoon of groep heeft in het afgelopen cultuurseizoen een uitzonderlijke prestatie geleverd. De genomineerde persoon of groep moet in Overijssel wonen, er gevestigd zijn of uit Overijssel afkomstig zijn.