(advertentie)
<a href='/doen/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/doen/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/doen/attractie-en-vakantiepark-slagharen/detail.aspx?id=17233&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Slagharen, € 23,90</div><div class='nivo-caption-inner'>Attractiepark Slagharen 50% korting</div><div class='description'>Ontdek het Wilde Westen van Nederland in Slagharen. Beleef als cowboy of indiaan een geweldig avontuur in meer dan 30 spannende attracties en verbluffende shows!</div></a> <a href='/doen/sauna-swoll/detail.aspx?id=929521&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, € 29,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Voordelig naar Sauna Swoll</div><div class='description'>Een bezoek aan Sauna Swoll is een aangename en ontspannende ontsnapping; een heerlijk relaxmoment. Koop nu kaarten met korting via OverUIT!</div></a>
ZERO55 Enschede
(advertentie)

ZERO55 Enschede

0,0 (0 beoordelingen)

ZERO55 Enschede is een Kart, Laser en Interactieve game sensatie onder 1 dak! E-Karten, Lasertag en Space Exit met arrangementen voor alle gezelschappen. Are you ready?

E-karten
Futuristisch racen in een elektrische kart geeft een enorme kick. Geen herrie en geen stank. Wel een spectaculaire lichtshow met glow in the dark effecten en lekkere racemuziek. Deze combinatie is uniek in Nederland. Reserveer nu jouw stoel en ga de strijd aan met jouw vrienden, familie of collega’s! E-Karten is heel goed te combineren met onze andere activiteiten!

Lasertag
Waan je bij Lasertag in een futuristische real game simulatie. Vind je lasergamen leuk? Dan vind je Lasertag spectaculair. Het is actiever, tactischer en geschikt voor jong en oud. Er zijn verschillende spelsituaties en er is veel digitale interactie. Ga de strijd aan met jouw vrienden, familie of collega’s! Lasertag is heel goed te combineren met onze andere activiteiten!

Escapes
ZERO55 beschikt over een gloednieuwe escape room!
The Bank Vault: In het kantoor van bankmedewerker Hank Smith staat een grote kluis. Er wordt gezegd dat er wel meer dan € 6 miljoen in zit. Zorg dat je zoveel mogelijk geld buit maakt en binnen 55 minuten ontsnapt! Voor 4 tot 8 personen.
Daarnaast heeft ZERO55 ook nog 2 mini escape rooms: The Armoury en de Laboratory. Onstnap met 2 tot 4 personen binnen 15 minuten. Speel samen met je vrienden, familie of collega’s! Escapes zijn ook heel goed te combineren met onze andere activiteiten.

VR Racing
Ga zitten in je racestoel, zet je VR bril op, start de motor en voel hoe indrukwekkend het is om met 300 kilometer per uur over een circuit te scheuren. VR Racing is super realistisch door de kuipstoel, racestuur, pedalen en bijbehorende virtual reality bril. In de VR Racing Room rijd je tegen elkaar op het circuit terwijl je in dezelfde ruimte zit, uniek in Nederland!

Kijk voor actuele informatie over openingstijden en tarieven op de site van Zero55.

foto: ZERO55

website: bekijk de website

waar: ZERO55, Enschede

prijs: € 15,00 (e-karten per heat)

extra prijsinformatie: Kijk voor actuele tarieven op www.zero55.nl

type: Karten, Familie uitjes, Escape room

openingstijden:
ma12:00-22:00
di12:00-22:00
wo12:00-22:00
do12:00-22:00
vr12:00-23:00
za11:00-23:00
zo11:00-22:00

uitzonderingen op de aanvangstijd / openingstijd:
Kijk voor actuele openingstijden op www.zero55.nl