(advertentie)
<a href='/doen/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/doen/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/doen/zero55-enschede/detail.aspx?id=1657805&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, € 15,00</div><div class='nivo-caption-inner'>E-karten bij ZERO55</div><div class='description'>ZERO55 Enschede is een Kart, Laser en Interactieve game sensatie onder 1 dak! Are you ready?</div></a> <a href='/doen/instaprondleiding-synagoge/detail.aspx?id=1616356&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, € 7,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Rondleiding door Synagoge Enschede</div><div class='description'>Elke woensdag en zondag zijn er instaprondleidingen bij de Synagoge van Enschede. Deze synagoge staat bekend als de mooiste synagoge van Enschede.</div></a>
Winter Dinoland
(advertentie)

Winter Dinoland

0,0 (0 beoordelingen)

Tot en met 4 maart 2018 kun je een bezoek brengen aan Winter Dinoland in Zwolle. 

Winter Dinoland is de openstelling van Dinoland in de wintermaanden (december, januari, februari en begin maart). Het park is dan gedeeltelijk open en er zijn diverse activiteiten te doen en te zien.

Wat kun je tijdens Winter Dinoland doen?

T-Rexpeditie
De T-Rexpeditie is een interactieve tentoonstelling (i.s.m. Naturalis) die draait om de Tyrannosaurus rex. Centraal in de expeditie staat een mega skelet van de T. rex op ware grootte. Verder kun je er allerlei activiteiten doen waaronder: dino’s kijken met een VR bril, dino’s maken met een 3D pen en jezelf tussen dino’s fotograferen door middel van een photobooth.

Zand Expo
Bewonder metershoge zandsculpturen gemaakt door professionele zandcarvers. Je kunt er ook een eigen zandsculptuur maken, een skelet blootleggen, zandtekenen en fossielen zoeken!

Indoor lasergamen
Neem het tegen elkaar op in de indoor lasergame arena. De strijd is losgebarsten tussen de ranger en de onderzoekers, wie zal er winnen?

China Light Dino’s
China Light dinosaurussen zijn van binnen uit verlicht, zoals een lampion. Een aanrader om in het donker te komen bekijken.

Winterplein
Extra gezellig is het sfeervolle winterplein. De metershoge verlichte kerstboom zie je al van verre staan. Op het plein staat een knusse Finse Kota met daarin een wintervuur waarbij je heerlijk op kunt warmen en marshmallows kunt maken.

Indoor speelhal
In de ruime speelhal staat een groot klimtoestel. Daaromheen zijn diverse interactieve games te spelen.

Raptor Dock
Hoewel het buitenterrein voor een deel geopend is, kun je je wel uitleven in het Raptor Dock en de naastgelegen speeltuin.

T-rextaurant
Deze winter kun je heerlijk eten in ons restaurant. Kijk wel uit dat onze Brachiosaurus niet stiekem iets van je bord pakt!

Kijk hier voor de actuele openingstijden.

De toegangsprijzen voor Winter Dinoland zijn hetzelfde als die van de normale Dinoland openstelling. Klik hier voor de toegangsprijzen.

Entree: 
Dagticket 2 & 3 jaar: € 5,50
Dagticket vanaf 4 jaar: € 9,50
65+ en mindervaliden: € 8,50

In de schoolvakanties gelden andere openingstijden. Kijk HIER voor actuele openingstijden! 

waar: Dinoland, Zwolle

prijs: € 9,50 (Vanaf 4 jaar)

extra prijsinformatie: t/m 2 jaar: gratis Dagticket 2 & 3 jaar: € 5,50 65+ en mindervaliden: € 8,50

type: Kinderfeestjes, Familie uitjes

openingstijden:
magesloten
digesloten
wogesloten
dogesloten
vr12:00-20:00
za12:00-20:00
zo12:00-20:00

uitzonderingen op de aanvangstijd / openingstijd:
Voorjaarsvakantie 2018 geopend. Anders alleen vrijdag, zaterdag en zondag!!