(advertentie)
<a href='/doen/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/doen/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/doen/attractie-en-vakantiepark-slagharen/detail.aspx?id=17233&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Slagharen, € 23,90</div><div class='nivo-caption-inner'>Attractiepark Slagharen 50% korting</div><div class='description'>Ontdek het Wilde Westen van Nederland in Slagharen. Beleef als cowboy of indiaan een geweldig avontuur in meer dan 30 spannende attracties en verbluffende shows!</div></a> <a href='/doen/sauna-swoll/detail.aspx?id=929521&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, € 29,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Voordelig naar Sauna Swoll</div><div class='description'>Een bezoek aan Sauna Swoll is een aangename en ontspannende ontsnapping; een heerlijk relaxmoment. Koop nu kaarten met korting via OverUIT!</div></a>
Weet wat je eet
(advertentie)

Weet wat je eet

0,0 (0 beoordelingen)

Ga samen met de boer door de tuin en ontdek welk heerlijk groentegerecht je vanmiddag kunt eten!

Elke woensdag om 16.00 uur begint 'Weet wat je eet' met Aloys Meulenbroek.

Er zijn veel mensen (kinderen) die niet weten hoe ons eten groeit in de tuin, hoe het van zaad tot vrucht komt of wanneer wat buiten groeit. Wij verbouwen veel soorten, een echte ouderwetse moestuin met bloemen tot op het grasdak.

De middag begint met koffie of een drankje en wordt er gepraat over de groentetuin en de boerderij. Daarna gaan we de tuin in en kiezen ons eten. Buiten onder de beuk of onder het grasdak praten we verder, bereiden we het eten. Rond 19.00 uur; zijn de bramen en de frambozen geplukt, de koeien gemolken komt er een einde aan deze middag en hebben jullie hopelijk een leuke middag gehad.

Belt u even van te voren als u van plan bent te komen? We zijn bereikbaar op tel. 06-30217136. Verder is het ook mogelijk om op afspraak samen eten te bereiden.

foto: pixabay.com / RitaE

waar: Boerderij Zorgvliet, Holten

type: Overig

openingstijden:
magesloten
digesloten
wo16:00-19:00
dogesloten
vrgesloten
zagesloten
zogesloten