(advertentie)
<a href='/doen/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/doen/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/doen/attractie-en-vakantiepark-slagharen/detail.aspx?id=17233&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Slagharen, € 23,90</div><div class='nivo-caption-inner'>Attractiepark Slagharen 50% korting</div><div class='description'>Ontdek het Wilde Westen van Nederland in Slagharen. Beleef als cowboy of indiaan een geweldig avontuur in meer dan 30 spannende attracties en verbluffende shows!</div></a> <a href='/doen/sauna-swoll/detail.aspx?id=929521&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, € 29,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Voordelig naar Sauna Swoll</div><div class='description'>Een bezoek aan Sauna Swoll is een aangename en ontspannende ontsnapping; een heerlijk relaxmoment. Koop nu kaarten met korting via OverUIT!</div></a>
Wandeltraining: Kuier deur
(advertentie)

Wandeltraining: Kuier deur

0,0 (0 beoordelingen)

De trainingen van 'Kuier deur' gaan door!

De trainingen blijven tussen de 5 en 10 kilometer lang. Daarnaast is er ook één wandeltraining waarbij maximaal 60 minuten in een rustiger tempo gewandeld wordt. Voor alle trainingen geldt dat naast het wandelen gezelligheid en rekening houden met elkaar belangrijk blijven.

Beweeghaltes 5 en 10 kilometer:
- Maandag: ZorgSaam Hellendoorn, Koemaste 2, Hellendoorn
- Donderdag: De Wilgenweard, Sportlaan 6, Nijverdal
- Vrijdag: Twente Decadente (chocolaterie) P: Sanatoriumlaan 20 Hellendoorn

Beweeghalte 60 minuten rustig wandelen:
Vrijdag: de Pas, Molenweg 2, Haarle

Startijd: Alle trainingen starten om 9.00 uur

Ook starten met wandelen?
Voor mensen die nu nog niet of nauwelijks wandelen wordt vanaf 7 december bij ZorgSaam Hellendoorn een nieuwe ‘starten met wandelen’ groep gestart. Tussen 9.00-10.30 uur train je onder begeleiding van twee wandelbegeleiders. Er wordt met een korte afstand gestart. Het doel is om na een aantal weken 5 kilometer te kunnen wandelen.

Hoe kan ik meedoen?
Ben je nieuw? Kom gerust een keer sfeer proeven. Je hoeft je niet vooraf aan te melden. Wil je blijven wandelen, dan word je lid van de WSV Haarle. Je betaalt 15 euro voor een pas waarmee je 1-3 x per week kunt trainen of 21 euro voor een pas, het wandelmagazine en een boekje met alle wandeltochten in Nederland. Formulieren voor inschrijving kun je bij de wandelbegeleider krijgen.

Foto: Pixabay.com

website: bekijk de website

waar: De Wilgenweard, Nijverdal

type: Actief, Wandelroutes

telefoon: 0548-6813380548-681338

openingstijden:
ma09:00-11:00
digesloten
wogesloten
do09:00-11:00
vr09:00-11:00
zagesloten
zogesloten