(advertentie)
Speelpark het Hoge Boekel
(advertentie)

Speelpark het Hoge Boekel

0,0 (0 beoordelingen)

Speelpark Hoge Boekel is het gezelligste pretpark in Enschede, een attractief uitstapje met de kinderen en gegarandeerd een hele dag volop zorgeloos speelplezier voor het hele gezin. Een speeltuin met prachtige avontuurlijke speeltoestellen en flitsende spectaculaire attracties.

Het gezelligste speelpark voor het hele gezin, van oudsher een begrip in de wijde omgeving, van jaar tot jaar vernieuwend en altijd enorm gezellig. Speelpark Hoge Boekel biedt een hele dag volop plezier voor jong en oud, met prachtige speeltoestellen en flitsende attracties.

De spectaculaire bootspringschans, uit je dak gaan op de trampolines en springkussens, ravotten in het ballenbad, een avontuurlijke rit met de safari jeeps en spoortrein, niemand hoeft zich hier te vervelen. En terwijl de kleintjes lekker blijven spelen, kunt u ze vanaf het zonneterras gemakkelijk in de gaten houden. Zowel het speelpark als de midgetgolf zijn uitermate geschikt voor het organiseren van uw kinderfeestjes of schoolreisjes.

Door de landelijke ligging in een natuurrijke omgeving met uitstekende fiets- en wandelmogelijkheden is het een prima begin- of eindpunt voor uw fiets- of wandeltocht.

Alle grotere attracties zijn bij de entreeprijs inbegrepen en slechts enkele kleinere attracties worden in werking gesteld door middel van attractiemunten.

website: bekijk de website

waar: Speelpark het 'Hoge Boekel' , Enschede

prijs: € 6,50 (per kind)

extra prijsinformatie: Ouders € 3,50 Kinderen tot 2 jaar en 65 plussers hebben gratis toegang.

type: Kinderfeestjes, Speelparken

openingstijden:
magesloten
di10:30-18:30
wo10:30-18:30
do10:30-18:30
vr10:30-18:30
za10:30-18:30
zo10:30-18:30

uitzonderingen op de aanvangstijd / openingstijd:
In de schoolvakanties en op feestdagen ook op maandag geopend.