(advertentie)
<a href='/doen/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/doen/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/doen/attractie-en-vakantiepark-slagharen/detail.aspx?id=17233&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Slagharen, € 23,90</div><div class='nivo-caption-inner'>Attractiepark Slagharen 50% korting</div><div class='description'>Ontdek het Wilde Westen van Nederland in Slagharen. Beleef als cowboy of indiaan een geweldig avontuur in meer dan 30 spannende attracties en verbluffende shows!</div></a> <a href='/doen/sauna-swoll/detail.aspx?id=929521&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, € 29,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Voordelig naar Sauna Swoll</div><div class='description'>Een bezoek aan Sauna Swoll is een aangename en ontspannende ontsnapping; een heerlijk relaxmoment. Koop nu kaarten met korting via OverUIT!</div></a>
Sevink Avonturenpark
(advertentie)
toevoegen

Sevink Avonturenpark

5,5 (2 beoordelingen)


Ilona

wij gaan er geregeld naar toe en waren elke keer uiterst tevreden.Voor de kinderen een paradijs, zowel binnen als buiten. Alles is schoon en veilig. De service goed en zo ook het eten. Wij geven voor elke keer een 10 !

1 feb 2015 11:22


henk janssen

waardeloos chagarijnige baas en basin, werkelijk zonde van elke cent . kan je beter door rijden naar lievelde. patat valt onder de categorie misselijkmakend. van mij een 1voor de moeite!!!

21 apr 2014 10:24