(advertentie)
<a href='/doen/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/doen/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/doen/attractie-en-vakantiepark-slagharen/detail.aspx?id=17233&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Slagharen, € 23,90</div><div class='nivo-caption-inner'>Attractiepark Slagharen 50% korting</div><div class='description'>Ontdek het Wilde Westen van Nederland in Slagharen. Beleef als cowboy of indiaan een geweldig avontuur in meer dan 30 spannende attracties en verbluffende shows!</div></a> <a href='/doen/sauna-swoll/detail.aspx?id=929521&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, € 29,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Voordelig naar Sauna Swoll</div><div class='description'>Een bezoek aan Sauna Swoll is een aangename en ontspannende ontsnapping; een heerlijk relaxmoment. Koop nu kaarten met korting via OverUIT!</div></a>
Paardentram
(advertentie)

Paardentram

0,0 (0 beoordelingen)

Elke zaterdag van 12.00u tot 17.00u in de periode april tot oktober staat onze paardentram in de Historische binnenstad van Den Bosch.

Je rijdt door de binnenstad waarbij er uitleg wordt gegeven over de historische stad. De opstapplaats is naast de St. Jan aan de parade in Den Bosch. Een leuke activiteit voor zowel een grote groep als voor een aantal personen in Den Bosch. Voor een grote groep is het ook mogelijk om op elk gewenst tijdstip in Den Bosch rond te rijden.

Wil je buiten de periode ( april tot oktober) of andere dagen een rondrit reserveren? Dat is mogelijk op afspraak

waar: Opstrapplaats Paardentram, 's-Hertogenbosch

prijs: € 4,00 (per persoon)

type: Overig

openingstijden:
magesloten
digesloten
wogesloten
dogesloten
vrgesloten
za12:00-17:00
zogesloten

uitzonderingen op de aanvangstijd / openingstijd:
De paardentram staat iedere zaterdag van 12:00 tot 17:00 uur in Den Bosch. Er is maar één paardentram aanwezig, wanneer deze een rondrit aan het maken is zul je dus even moeten wachten.