(advertentie)
<a href='/doen/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/doen/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/doen/attractie-en-vakantiepark-slagharen/detail.aspx?id=17233&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Slagharen, € 23,90</div><div class='nivo-caption-inner'>Attractiepark Slagharen 50% korting</div><div class='description'>Ontdek het Wilde Westen van Nederland in Slagharen. Beleef als cowboy of indiaan een geweldig avontuur in meer dan 30 spannende attracties en verbluffende shows!</div></a> <a href='/doen/sauna-swoll/detail.aspx?id=929521&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, € 29,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Voordelig naar Sauna Swoll</div><div class='description'>Een bezoek aan Sauna Swoll is een aangename en ontspannende ontsnapping; een heerlijk relaxmoment. Koop nu kaarten met korting via OverUIT!</div></a>
Klimbos Achterhoek
(advertentie)
toevoegen

Klimbos Achterhoek

7,3 (4 beoordelingen)


kirsten

Beetje te duur avatars in hengelo is veel goedkoper maar wel een top klimbos en ze zijn klant vriendelijk ☆☆☆:-)

21 sep 2014 09:46


Debby

Goed georganiseerd klimbos, duidelijke instructies en alert personeel bij het klimmen. Klantvriendelijk , ook ondanks de drukte van vandaag. Waren al vaker geweest maar zullen ook zeker blijven komen. Top!

4 mei 2014 18:53


marit

Het begint al bij het ontvangst, het personeel is niet vriendelijk, en het zijn net geldwolven. als je net nog geen 14 bent moet je in het kleine kinder bosje, tenzij er een volwassen meegaat die niet klimt, die moet wel €18.50 betalen. Ze hebben daar allemaal vage regels. het klimmen controleren ze ook niet of je het goed doet. ze blijven gewoon bij het hek staan. ZEER ONVEILIG. Het pannenkoekenrestaurant ernaast heeft er niks mee te maken daar is het goed verzorgd en lekker!! Als je zegt dat je verstand hebt van. Pannenkoeken= aanrader Klimbos= geen aanrader, je kunt beter naar avatarz in hengelo gaan (Groter, vriendelijker, goedkoper)

1 aug 2013 16:24


daphne

het was heel leuk

24 mrt 2013 09:19