(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'>Eibergen, € 5,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Hof van Eckberge</div><div class='description'>Hof van Eckberge is een veelzijdige speel- en belevingsaccommodatie in Eibergen met binnen- en buitenattracties!</div> <div class='nivo-caption-price'>Ermelo, € 12,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Klimbos Ermelo</div><div class='description'>Kom naar Klimbos Ermelo dat middenin de bossen van de prachtige Veluwe ligt en waar je je grenzen klimmend kunt verleggen.</div> <div class='nivo-caption-price'>Hilvarenbeek, € 15,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Africa by Light</div><div class='description'>Wanneer Safaripark Beekse Bergen sluit en het donker wordt gaan alle dieren naar hun binnenverblijven om te slapen gebeurt er iets bijzonders in Safaripark Beekse Bergen.</div> <div class='nivo-caption-price'>Hengelo Ov., € 1,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Verkeerstuin De Breemars</div><div class='description'>Kom naar Verkeerstuin De Breemars in Hengelo waar je rond kunt rijden op grote skelters met echte verkeerslichten en rotondes.</div> <div class='nivo-caption-price'>Steenwijk</div><div class='nivo-caption-inner'>Stadswandeling Steenwijk</div><div class='description'>Hoor tijdens de stadswandeling van de gids alles over de rol van Steenwijk tijdens de tachtigjarige oorlog, de inkwartiering van de Spanjaarden en de invloed die dit gehad heeft voor deze karakteristieke stad.</div> <div class='nivo-caption-price'>Deventer, € 8,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Dagje UIT in Deventer</div><div class='description'>Een arrangement waarmee je uitgebreid kennismaakt met de historische en monumentale binnenstad.</div>

doen

 (140 gevonden)
toon op kaart

Zuiderpoortcafé , Budel

140,6 km
ma t/m zo geopend.

Wil jij een sportief kinderfeestje of juist een thema kinderfeestje? Dan ben je op de juiste plek bij Zuiderpoortcafé in Budel!

Ontdekhoek, 's-Hertogenbosch

125,1 km
di, wo, vr, za geopend. € 10,00

De Ontdekhoek is voor meisjes en jongens van 4 tot 14 jaar.

Een grote werkplaats waar je proefjes mag doen. Zelf aan de slag gaan en je...

Sourcy Center, Zieuwent

34,9 km
ma t/m zo geopend.

Kom feesten en sporten bij Sourcy Center in Zieuwent. Met leuke in- en outdoor activiteten, voor ieder wat wils, voor jong en oud.

Extreme bowling, Zieuwent

34,9 km
ma t/m zo geopend. € 17,50

Zin om eens heerlijk een paar ballen te gooien? Kom dan gauw naar onze spectaculaire glow in the dark-bowlingbaan!

Workshop: Taart maken & Cupcakes decoreren, Borne

17,5 km
ma t/m zo geopend. € 37,50

Bij Taart en Zo kun je speciale workshops taart maken & cupcakes volgen. Lijkt het je wat kom dan naar Stovelerweg 4a, 7495 TM Borne Ov.

Monkey Town Wijchen, Wijchen

90,5 km
ma t/m zo geopend. € 7,00

Kom gezellig klauteren, klimmen, glijden, spelen in Monkey Town Wijchen, het leukste speelparadijs van Nederland.

Indoor speelparadijs Monkey Town Helmond, Helmond

118,4 km
di, wo, do, vr, za, zo geopend. € 7,50

Monkey Town speelparadijs 3000 m2 speelplezier voor kinderen tot 12 jaar.

Ballorig Hattem, Hattem

62,4 km
ma t/m zo geopend. € 7,50

Overdekt speelparadijs Ballorig Hattem is het leukste dagje uit met kinderen t/m 12 jaar!

Beestachtig Kinderfeestje bij Burgers' Zoo, Arnhem

72,0 km
ma t/m zo geopend. € 15,50

Naast toegang tot het park staat er ook nog een speciale verjaardagstafel klaar, met een glas tropisch vruchtensap, soesjes en Afrikaanse kussen.

Avontura Twentehallen, Enschede

3,3 km
ma t/m zo geopend. € 7,50

Avontura Twentehallen is een overdekte speeltuin. Ruim 2.500 m2 aan speelplezier voor alle kinderen.

12345678910