(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'>Deventer, € 7,10</div><div class='nivo-caption-inner'>Speelpool Wintereditie in Deventer</div><div class='description'>De 'Speelpool Wintereditie' bij De Scheg is het grootste overdekte speelparadijs in Overijssel met o.a. een ijshockeybaan, klimrots en sneeuwspeelplaats.</div> <div class='nivo-caption-price'>De Lutte, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Het Dassen Hendrik Pad op Landgoed Egheria</div><div class='description'>Maak eens een wandeling over het 'Dassen Hendrik Pad' en geniet volop van Landgoed Egheria in De Lutte.</div> <div class='nivo-caption-price'>Deventer, € 5,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Indoor Skaten in Deventer</div><div class='description'>Kom naar Burnside Skatepark in Deventer en leef je op inline skates, een skateboard of BMX-fiets uit in een 1.700 m2 groot skatepark!</div>

doen

 (42 gevonden)
toon op kaart

Buitensport Twente, Zenderen

16,4 km
ma t/m zo geopend.

Dé buitensport specialist van Twente, met activiteiten als kanoen, steppen, boogschieten, boerengolf en GPS-speurtochten.

Jewel Farm, Wierden

26,0 km
ma, di, wo, do, vr, za geopend.

Bij Jewel Farm kun je kiezen uit diverse leuke kinderworkshops zoals het pimpen van slippers, vogelhuisjes, schemerlampjes en veel meer.

Indoor Speelparadijs Ballorig, Nijverdal

31,4 km
ma t/m zo geopend. € 7,00

10,0 (1 beoordeling)

Kinderspeelparadijs Ballorig in Nijverdal is het leukste indoor speelparadijs voor gezinsuitjes, kinderfeestjes en schoolreisjes.

Snowise, Deurningen

10,7 km
ma t/m zo geopend. € 30,00

Bij SnowiseSports ski of snowboard je op een rollende baan. Skiën en snowboarden op een oneindige piste, het hele jaar door!

Zwemparadijs Preston Palace, Almelo

20,7 km
ma t/m zo geopend. € 16,50

Zwemmen wordt een spannende expeditie in het zwemparadijs Preston Palace met watervallen, whirlpools en een kinderbad met jungledieren.

Avontura Twentehallen, Enschede

3,3 km
ma t/m zo geopend. € 7,75

Avontura Twentehallen is een overdekte speeltuin. Ruim 2.500 m2 aan speelplezier voor alle kinderen.

Kinderfeestje bij Stalhouderij Kroon, IJsselmuiden

75,8 km
ma, di, wo, do, vr, za geopend. € 75,00

Bij stalhouderij Kroon kun je terecht voor je gezellige kinderfeestje.

Pony Recreatie bij Het Lamoen, Markelo

25,1 km
ma, di, wo, do, vr, za geopend.

Bij Het Lamoen in Markelo zijn leuke dingen te doen voor kinderen zoals ponyrijden, huifkartochten maken, kinderfeestjes vieren en workshops volgen.

Kinderfeestje bij De Hellendoornse Berg, Haarle

37,3 km
ma t/m zo geopend.

Bij landgoed De Hellendoornse Berg kun je het gehele jaar je eigen kinderfeestje organiseren. Van meidenfeest tot zwemmen of snorkelen.

Kok Experience, Harderwijk

87,4 km
ma t/m zo geopend. € 7,50

Beleef een compleet Dagje UIT bij Kok Experience in Harderwijk. Hier valt voor groot en klein altijd wel wat leuks te beleven.

12345