(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'>Loenen</div><div class='nivo-caption-inner'>Open Erf de Groote Modderkolk in Loenen</div><div class='description'>Stap gerust het erf op en neem een kijkje in de potstal of struin door de boerderijwinkel vol verse producten </div> <div class='nivo-caption-price'>Beltrum</div><div class='nivo-caption-inner'>Kerkenpadenroute 'Rondje Beltrum'</div><div class='description'>Fietsen over de kerkenpaden van Beltrum en de Achterhoek. Een prima uitvalsbasis voor een heerlijk dagje genieten in de Achterhoek.</div> <div class='nivo-caption-price'>Oirschot, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Speelbos 'De Kemmer' in Oirschot</div><div class='description'>In Speelbos De Kemmer kun je naar hartenlust klimmen, klauteren, hutten bouwen en nog veel meer. In het bos zijn verschillende dieren verborgen die allemaal hun eigen verhaal hebben en een leuke plek bewaken.</div> <div class='nivo-caption-price'>Boxtel</div><div class='nivo-caption-inner'>De Huisvennenroute bij Boxtel</div><div class='description'>Wandel in ongeveer anderhalf uur door een fantastisch vennengebied. De route is vol variatie met vogelrijke plassen, heidevelden en bossen. </div> <div class='nivo-caption-price'>Kallenkote, € 8,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Tropisch dierenpark Taman Indonesia in Kallenkote</div><div class='description'>Wel eens gehoord van katten die koffiebonen uitpoepen? Of Beo’s die kunnen praten? Kom dan eens langs bij Taman Indonesia in Kallenkote.</div> <div class='nivo-caption-price'>Deventer, € 7,90</div><div class='nivo-caption-inner'>Lekker zwemmen in Deventer</div><div class='description'>De Scheg in Deventer is het grootste overdekte Sport- en Belevingscentrum in Overijssel. Beleef samen een compleet dagje uit!</div> <div class='nivo-caption-price'>Losser</div><div class='nivo-caption-inner'>Wandelroute over Landgoed Snippert bij Losser</div><div class='description'>Maak eens een wandeling over landgoed de Snippert, tussen Losser en Oldenzaal, en geniet van de verschillende seizoenen.</div>

doen

 (133 gevonden)
toon op kaart

Zuiderpoortcafé , Budel

140,6 km
ma t/m zo geopend.

Wil jij een sportief kinderfeestje of juist een thema kinderfeestje? Dan ben je op de juiste plek bij Zuiderpoortcafé in Budel!

Sourcy Center, Zieuwent

34,9 km
ma t/m zo geopend.

Kom feesten en sporten bij Sourcy Center in Zieuwent. Met leuke in- en outdoor activiteten, voor ieder wat wils, voor jong en oud.

Extreme bowling, Zieuwent

34,9 km
ma t/m zo geopend. € 17,50

Zin om eens heerlijk een paar ballen te gooien? Kom dan gauw naar onze spectaculaire glow in the dark-bowlingbaan!

Workshop: Taart maken & Cupcakes decoreren, Borne

17,5 km
ma t/m zo geopend. € 37,50

Bij Taart en Zo kun je speciale workshops taart maken & cupcakes volgen. Lijkt het je wat kom dan naar Stovelerweg 4a, 7495 TM Borne Ov.

Avontura Twentehallen, Enschede

3,3 km
ma t/m zo geopend. € 7,50

Avontura Twentehallen is een overdekte speeltuin. Ruim 2.500 m2 aan speelplezier voor alle kinderen.

Happy Fun Beach, Rheezerveen

47,8 km
ma t/m zo geopend.

Bij Happy Fun Beach in Rheezerveen beleef je een volledig verzorgde dag met vele in- en outdoor activiteiten!

Beestachtig Kinderfeestje bij Burgers' Zoo, Arnhem

72,0 km
ma t/m zo geopend. € 15,50

Naast toegang tot het park staat er ook nog een speciale verjaardagstafel klaar, met een glas tropisch vruchtensap, soesjes en Afrikaanse kussen.

Heerlijk spelen en ravotten, Rijsbergen

169,7 km
wo, do, vr, za, zo geopend. € 5,75

Kom en ga lekker uit je dak in de binnen- en buitenspeeltuin! Vier je verjaardag of een leuke familiedag!

Relaxx by backpack, Raamsdonksveer

149,4 km
ma t/m zo geopend.

Relaxx by Backpack organiseert spannende, originele en vooral unieke kinderfeestjes en groepsactiviteiten.

Calten Houwing in-outdoor, Tilburg

146,5 km
ma t/m zo geopend.

Wie het leven niet spannend vindt...neemt te weinig risico. Calten Houwing In/outdoor is een professionele organisatie die verantwoordelijk voor het...

12345678910