(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'>Eibergen, € 5,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Hof van Eckberge</div><div class='description'>Hof van Eckberge is een veelzijdige speel- en belevingsaccommodatie in Eibergen met binnen- en buitenattracties!</div> <div class='nivo-caption-price'>Ermelo, € 12,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Klimbos Ermelo</div><div class='description'>Kom naar Klimbos Ermelo dat middenin de bossen van de prachtige Veluwe ligt en waar je je grenzen klimmend kunt verleggen.</div> <div class='nivo-caption-price'>Tilburg, € 3,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Speurtocht</div><div class='description'>Wilt u iets leuks doen met uw kinderen? Wat denkt u van deze gezinsspeurtocht. De speurtocht is ca. 1,5 km lang en voert u langs diverse mooie plekjes in de binnenstad van Tilburg. De kinderen moeten diverse vragen beantwoorden over wat ze zien. </div> <div class='nivo-caption-price'>Osnabrück, € 20,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Zoo Osnabrück in de voorjaarsvakantie</div><div class='description'>Zoo Osnabrück is een prachtige dierentuin net over de grens met o.a. olifanten, neushoorns, giraffen, Alpaca's en leuke thema-eilanden.</div> <div class='nivo-caption-price'>Zwolle, € 7,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Indoorspeelplezier in Zwolle</div><div class='description'>Djambo Kidsplay is een nieuw concept: een speelparadijs voor kinderen waarbij ook gedacht wordt aan comfort voor ouders!</div> <div class='nivo-caption-price'>Nordhorn, € 9,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Bezoek Tierpark Nordorn in de voorjaarsvakantie</div><div class='description'>Tierpark Nordhorn is met jaarlijks 420.000 bezoekers een van de meest geliefde uitstapjes, vlak bij de Nederlandse grens.</div> <div class='nivo-caption-price'>Enschede, € 7,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Indoor Speelplezier in Enschede</div><div class='description'>Avontura Twentehallen is een overdekte speeltuin. Ruim 2.500 m2 aan speelplezier voor alle kinderen.</div> <div class='nivo-caption-price'>Rheine, € 9,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Dierentuin over de grens</div><div class='description'>Naturzoo Rheine is een prachtig park met 900 dieren van 100 diersoorten in mooie open verblijven. </div>
Kinderboerderij de Schellerhoeve
(advertentie)

Kinderboerderij de Schellerhoeve

0,0 (0 beoordelingen)

Maak kennis met de natuur, de dieren en alle leuke dingen die je hier kunt doen. Help mee met de verzorging van de geiten, varkens, koeien, kippen, konijnen, cavia's, ezels. Elke maand is er wel een andere activiteit.

Kinderprogramma
Er is elke woensdag van 14:00 tot 16:00 uur wel wat leuks te doen voor de kinderen. Daarna kunnen de dieren gevoerd worden. Een activiteit kost 1 euro.

waar: Kinderboerderij de Schellerhoeve, Zwolle

prijs: Gratis

extra prijsinformatie: entree kost niks, maar een activiteit kost 1 euro.

type: Kinderboerderijen

openingstijden:
ma09:00-17:00
di09:00-17:00
wo09:00-17:00
do09:00-17:00
vr09:00-17:00
za14:00-16:00
zo13:00-17:00

uitzonderingen op de aanvangstijd / openingstijd:
Op feestdagen en/of in vakanties kunnen de openingstijden anders zijn.